HAOS NA HORGOŠU: Mađari SUZAVCEM pogodili SRPSKOG MINISTRA, pendrecima prebijali MIGRANTE! (VIDEO)

  • 71

Na graničnom prelazu Horgoš 2 izbeglice su probile ogradu koju je mađarska policija postavila, gde je izbio veliki haos. Prema nezvaničnim podacima povređeno je 300 ljudi, neki od njih i teško od udaraca pendrekom, a suzavcem je pogođen i srpski ministar Aleksandar Vulin.

DA LI JE MAĐARSKA NAPALA SRBE ILI JE SAMO JURILA MIGRANTE? Upad u SRBIJU, VODENI TOPOVI I PENDRECI na Horgošu! (FOTO)

Ovako je izgledalo probijanje zida na Horgošu! (VIDEO)

Mađarska policija je na izbeglica bacila suzavac, a oni su policiju gađali plastičnim flašama i drugim predmetima, nakon čega je policija upotrebila vodene topove, a u tom ratu pogođen je i srpski ministar.

POLOMILI IM SVU OPREMU: Ekipu RTS-a PRETUKLA mađarska policija!

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Nečuveno je da Mađari bacaju suzavac na našu teritoriju - kratko je prokomentarisao ministar rada i socijalne politike Aleksandar Vulin nakon što je pogođen suzavcem!

VUČIĆ U NAJNOVIJEM UKLJUČENJU ZA CNN: Nikome nećemo dozvoliti da nas ponižava i baca suzavac na našu teritoriju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Zahtevam objašnjenje Evropske unije nakon današnje reakcije mađarske policije. S našim susedom imamo dobre odnose sa susedom i tražim odgovore nakon današnje intervencije – rekao je premijer Srbije za CNN.

On je rekao i da će Srbija štititi svoje građane, teritoriju i nacionalno dostojanstvo, a ako to bude potrebno, a ukoliko bude potrebno i od Evropske unije će štiti evropske vrednosti.

- Nećemo dozvoliti nikome da nas ponižava i baca suzavac na našu teritoriju – poručio je Vučić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    17. septembar 2015 | 09:17

    Pa to tamo pravi mali rat i Srbija ne sme da dozvoli da migranti divljaju i sa nase teritorije gadjaju Madjare kamenjem i flasama. Sta je tu cudno da Madjari ne dozvoljavaju da im ulaze u zemlju gde god hoce? Mogu lepo na prelaz i da se registruju nego tu 70% nije iz Sirije vec koriste priluku da se docepaju EU. Kako svi imaju kreditne kartice a niko pasos i licnu kartu. Madjari su u pravu i rade u interesu svoje drzave za razluku od nas koje ceka sudbina Sabirnog centra. Ima da se cesemo samo tako.

  • VULKANA

    17. septembar 2015 | 09:21

    A sta će nama onda uopšte pasoši ? Prelazi gde ko hoće, kada hoće, nose sa sobom robu sumnjivog porekla,novac....? Nismo ni svesni šta se sve muljari sa - igbeglicama,dezerterima, krijumcarima, lopovima ??

  • Mascotte

    17. septembar 2015 | 10:21

    Pa da li primecujete da 70% nazovi izbeglica cine mladi muskarci,koji bi da se domognu EU ,bez dokumenta,strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA