VANREDNA SEDNICA VLADE: Srbija odlučuje o KONTRAMERAMA na provokacije HRVATSKE! (FOTO)

Zbog situacije sa Hrvatskom premijer Srbije zakazao je hitnu sednicu Vlade Srbije i nakon toga sednicu Biroa za koordinaciju svih službi bezbednosti

  • 5

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zakazao je zbog problema na granici sa Hrvatskom vanrednu sednicu Vlade Srbije kako bi se utvrdile KONTRAMERE koje će Srbija preduzeti povodom ovog pitanja!

Hitna sednica Vlade Srbije koju je premijer Aleksandar Vučić sazvao zbog hrvatske blokade graničnih prelaza počela je tačno u 15 časova. Tema te hitne sednice, kako je prethodno najavio predsednik vlade, biće odnosi s Hrvatskom posle njene odluke o zatvaranju granice sa Srbijom, ali i razmatranje mera protiv suseda zbog saobraćajne blokade naše zemlje. Nakon sednice održaće se sastanak Biroa za koordinaciju svih službi bezbednosti,

Nezvanično, kao jedna od predloženih odbrambenih mera pominje se uvođenje zabrane ulaska hrvatske robe u Srbiju.

VUČIĆ PORUČIO HRVATIMA - NEĆU VAM DATI DA GAZITE SRBIJU! Otvorite granicu ili UZVRAĆAMO UDARAC!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Čekamo da EU reaguje do 14 sati, a onda će Srbija reagovati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da Hrvatska ne može da se iživljava, ponižava Srbiju i uništava privredu Srbije bez posledica - rekao je Vučić pre sednice njegovog kabineta.

- Šta misle da mi puštamo sve, a oni da se ne javljaju čak ni na telefon – rekao je juče novinarima premijer Srbije Aleksandar Vučić i ocenio da je potez Hrvatske "skandal neverovatnih razmera".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Molim hrvatske vlasti, ne zato što smo slabi, a oni mnogo jaki, već kao komšije, prijatelje, članicu EU, da povuku svoje neodgovorne odluke koje ni sami ne znaju na čemu su zasnovane. U protivnom, zbog kršenja brojnih bilateralnih i međunarodnih sporazuma bićemo prinuđeni da pravnim putem tražimo zaštitu za svoju zemlju - naglasio je premijer.

(D. Z. / M. P.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo Princip

    22. septembar 2015 | 16:16

    To ništa nije novo oni uvijek gledaju da nas ponize jer hrvatska nacija je napravljena mržnjom i na štetu Srba

  • Slavica

    22. septembar 2015 | 16:15

    Tu se Hrvatska nista ne pita. A zna se koga Nemci moraju da slusaju. SAD je pitanje, biti ili biti malo vise. :) Srbijo, ne daj se!!

  • Gavrilo Princip

    22. septembar 2015 | 16:13

    Nemaš ti krvate šta da moliš uradite Sve što je moguće na raspolaganju. To ništa nije novo oni neznaju za sramotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA