NIKOLIĆ ISMEJAO JAHJAGU U ZAGREBU! Predsednik Srbije joj poručio NEĆETE PRAVITI DRŽAVU na srpskoj zemlji (FOTO) (VIDEO)

- Kosovo ne može da bude država bez dogovora sa Srbijom. Na našoj teritoriji ne možete da pravite državu, niti ćete postati članica UN - poručio je predsednik Srbije Jahjagi

  • 16

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić učestvovao je na Samitu Brdo - Brioni u Zagrebu, a pored toga što je naučio predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović kako se ljubi "po srpski" tri puta, očitao je lekciju predsednici tzv Republike Kosovo Atifete Jahjagi, kojoj je poručio da nezavisnosti nema bez pristanka Srbije, a kolike su varnice bile na relaciji Priština - Beograd i ovoga puta najbolje dokazuje fotografija na kojoj se predsednik Srbije smeje dok Jahjaga potpisuje dokument!

(VIDEO) NIKOLIĆ TRI PUTA POLJUBIO KOLINDU! Evo kako je izgledao susret predsednika Srbije i Hrvatske!

SADA I KOLINDA ZNA KAKO SE LJUBI "PO SRPSKI": Tomislav Nikolić zadovoljan posetom Hrvatskoj! (FOTO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je nakon Samita rekao da je skup protekao u dobrom duhu, osim što je bilo varnica između njega i predstavnice Prištine Atifete Jahjage.

DAĆE BOG DA SE OVAKO UVEK SASTAJEMO! Evo šta je Nikolić rekao Kolindi nakon POLJUBACA (FOTO) (VIDEO)

Kako prenose "Večernje novosti" Jahjaga je u svom govoru na plenumu istakla kako je Kosovo najmlađa država u Evropi, na šta je reagovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić:

- Kosovo ne može da bude država bez dogovora sa Srbijom. Na našoj teritoriji ne možete da pravite državu, niti ćete postati članica UN.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    26. novembar 2015 | 11:12

    To Tomo legendo.

  • gibb

    26. novembar 2015 | 10:22

    A sta radi na istom mestu sa tom istom jahjagom?! Ucestvuje na samitu balkanskih drzava, ma dajte ne pisite u sdesetercu i ne hvalite ga. Cuj, on je odbrusio??!!

  • dejan

    26. novembar 2015 | 12:22

    Tako treba gospodine predsednice,svaka cast.A ne kao Vucic sve nesto u zavijenu formu sve pazi da ne uvradi nekog da se ne zameri nekom.....a kod predsednika nema toga svakom u lice I gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA