MIRKOVIĆ: Napustio sam poslaničku grupu SNS

- Svi koji vole “Tanjug” i “Sport” veruju im i znaju da su oni iznad politike i čaršijskih priča. Oni su bili i ostaće okosnica brzih i tačnih informacija koje potiču iz pozdanih izvora - rekao je jedan od vlasnika ova dva medija

  • 18

Poslanik naprednjaka u Skupštini Srbije Saša Mirković, rekao je da je napustio poslaničku grupu SNS,  kako je rekao da niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila listu “Sport” i firmi “Tanjug info”. Mirković je nedavno postao vlasnik lista “Sport”, a nakon odluke o gašenju nacionalne novinske agencije “Tanjug” osnovao je “Tanjug info”.

SADA JE I ZVANIČNO: "Službeni glasnik" objavio ODLUKU o prestanku rada TANJUGA!

- Trudićemo se da što bolje i uspešnije uradimo naš posao da bi brend postao još reprezentativniji nego što je bio do skoro. Takođe, hoću da dam lični doprinos koji se ogleda u tome da sam napustio poslaničku grupu SNS kako niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila ugledu ovako velikog brenda. Svi koji vole “Tanjug” i “Sport” veruju im i znaju da su oni iznad politike i čaršijskih priča. Oni su bili i ostaće okosnica brzih i tačnih informacija koje potiču iz pozdanih izvora - izjavio je Saša Mirković.

Odluka o predstanku rada Novinske agencije Tanjug stupila je na snagu 5. novembra, izazvala je veliku buru u javnosti. Rešenjem Agencije za privredne registre od 18. novembra “Tanjug info” upisan je u Registar medija, kao novi medij.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silja

    27. novembar 2015 | 13:01

    A koga bre ti uopste zanimas?! Dovoljno je da te covek pogleda da vidi da ne izbijas is kafane... Jadno ko nas vodi.

  • Timok Zajecar

    27. novembar 2015 | 13:12

    B O Z E. . ,

  • Borko

    28. novembar 2015 | 08:57

    Mirkovicu okreni se malo oko sebe pogledaj gradjane obidji sela koja nestaju nemoj samo iz fotelje da pricas to moze svako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA