POLICIJA KOD BIVŠEG SPECIJALCA KOJI JE PRATIO VUČIĆA PRONAŠLA ORUŽJE! Premijeru Srbije prete Đinđićeve ubice

Beogradska policija, navodno je u stanu uhapšenog Siniše M. (42), koji se sumnjiči za nadziranje premijera pronašla oružje, a na slučaju radi treće odeljenje beogradske kriminalističke policije

  • 49

Beogradska policija, navodno je u stanu uhapšenog Siniše M. (42), koji se sumnjiči za nadziranje premijera Srbije Aleksandra Vučića, pronašla oružje!

NAJNOVIJI DETALJI PRAĆENJA VUČIĆA: Bivši SPECIJALAC u AUDIJU A8 kružio oko kuće premijera, bio u vezi sa Lukom Bojovićem!

Policija je juče privela Sinišu M. (42), koji je osam puta za 24 sata zatečen kako nadgleda porodični dom premijera Aleksandra Vučića, a oko porodičnog doma predsednika Vlade Srbije kružio je u vozilu "audi A8".

GADIM SE KRIMINALACA, PROGONIĆU IH I DALJE! Evo šta Vučić poručuje Srbima i šta kaže o NAPADIMA NA SRBIJU

Foto: Telegraf, tanjug/Tanja Valič Foto: Telegraf, tanjug/Tanja Valič

Kako prenosi "Alo" detalji ovog slučaja ukazuju na to da postoje pojedine analogije sa događajima koji su prethodili ubistvu premijera Zorana Đinđića, a simptomatično je i to što je otkriveno da je Vučiću pretnja upravo čovek koji je blizak sa tzv. naslednikom šefa zemunskog klana Lukom Bojovićem.

Prema saznanjima ovog lista Siniši M. određeno je policijsko zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu. Na slučaju radi treće odeljenje beogradske kriminalističke policije.

Inače, ministar Nebojša Stefanović je nakon Sinišinog privođenja rekao da se radi o bivšem pripadniku obezbeđenja Luke Đurovića, koji je ubijen 2013. godine, a koji je bio u bliskoj vezi s Lukom Bojovićem. Vrhovni sud Španije potvrdio je presudu početkom novembra Luki Bojoviću, koji je osuđen na 18 godina zatvora zbog ubistva Milana Jurišića Jureta.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janja982

    1. decembar 2015 | 10:32

    Treba ozbiljno shvatiti ovu situaciju, jer Srbija ne sme da stane, Vučiću mora da se pojača obezbeđenje, jer situacija je previše rizična, ne sme se dozvoliti da se napadi na Premijera ponove.

  • Goran

    1. decembar 2015 | 09:32

    Ovo nije uopste naivno, treba povecati bezbednost premijera.

  • Marko

    1. decembar 2015 | 09:32

    Dobro je sto je se brzo reagovalo i taj covek se sklonio,pa toga ce biti jer mnogo toga je uradio za ovaj narod to nekima neprija pa hoce da ga sklone,samo pojacati prstenove obezbedjenja i zastitiga maksimalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA