VEROVALI ILI NE - Boris Tadić je predsednik BiH! Ovo tvrdi AMERIČKA NOVINA (FOTO)

- Boris Tadić, predsednik Bosne, držao govor u kojem je kazao da će njegova administracija privesti pravdi sve one koji su počinili zločine tokom balkanskih konflikata - napisao je autor teksta

  • 8

List list The Oxford Eagle iz Lafayette okruga u Saveznoj državi Misisipi, napravio je zanimljivu grešku kada je bivšeg prešenika Srbije Borisa Tadića predstavio kao predsednika Bosne i Hercegovine.

U jednom od tekstva u tom listu, naime, stoji da se Tadić bavi konfliktima radikalnog islama i Zapadnog sveta, kroz prizmu ratnih dejstava na Balkanu početkom devedesetih.

ŽELE ISTE BIRAČE: Tadić i Jovanović KRADU GLASOVE DS-u i ruše Pajtića!

Autor, Vil Norton (Will Norton), dekan i profesor Univerziteta u Misisipiju, odseka za novinarstvo, donosi svoje utiske iz posete Beogradu, prestolnici Srbije, ali i Sarajevu u istom razdoblju od pre nekoliko godina.

Foto. Printskrin / The Oxford Eagle Foto. Printskrin / The Oxford Eagle

Tekst je objavljen 29. novembra ove godine, a potpisnik redova se priseća da je "Boris Tadić, predsednik Bosne, držao govor u kojem je kazao da će njegova administracija privesti pravdi sve one koji su počinili zločine tokom balkanskih konflikata".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikele

    1. decembar 2015 | 12:47

    Boris Tadic je najveci IZDAJNIK u istoriji nase Srbije!!!

  • Clan

    1. decembar 2015 | 12:09

    Kao Amerikanca njega postavljalu da bude vlast bilo gde....

  • ja sam ti

    1. decembar 2015 | 12:40

    boris tadic je privlacan covek pun sarma lepog osmjeha covek zraci nije vazno ciji je predsednik zenama je vise od toga samo onima koje osecaju sestim culom dobar seksi binismen dovoljno pozitivan boli zene uho vlada li il ne aha haaaaa cmokaaa birisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA