• 24

SRBIJA ĆE TOKOM ZIME PRIMITI 6.000 IZBEGLICA! Evo šta je Tomislav Nikolić poručio Evropi

Predsednik Srbije rekao je da je Evropska unija pohvalila ulogu Srbije u migrantskoj krizi, i dodao će naša zemlja nastaviti da se ponaša tako, bez obzira na to kakva i kolika će biti podrška EU

  • 24

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rekao je da je Srbija spremna da tokom zime primi i do 6.000 izbeglica, posle sastanka sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom, sa kojim je razgovarao o migrantskoj krizi.
SRBIJA NEĆE POSTATI VELIKI PRIHVATNI CENTAR! Evo kako će se postupati sa IZBEGLICAMA

Nikolić je juče novinarima posle sastanka, kojem je prisustvovao i predsednik Makedonije Ðorđe Ivanov, rekao da je Evropska unija pohvalila ulogu Srbije u migrantskoj krizi, kao i da će naša zemlja nastaviti da se ponaša tako, bez obzira na to kakva i kolika će biti podrška EU.
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić


- Na sastanku sam rekao da smo spremni, za razliku od Makedonije, da privremeno na određeno duži rok smeštamo migrante, posebno tokom zime. Da smo spremni 3.000 do 6.000 pa možda i više migranta da primimo, kao i da nam za to treba pomoć - rekao je Nikolić.
Prema njegovim rečima, evropski komesar Johanes Han je rekao da za to vrlo brzo mogu da budu izdvojena sredstva.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    Тачна цифра је 60000, а не 6000! Немојте обмањивати народ...... уосталом само се код нас поглавља отварају контра.... Ништа не зна овај народ! Ништа!

  • Алекса

    Ја товим свиње, оне ће бити сигурне, ваљда, него да ли ће моји новци ићи за те?

  • Drekavac

    Najludje je sto sutra da su izbori za predsednika Srbije, isti bi pobedio. Jednim delom jer ima dosta naroda koji vide spas u EU, a drugi deo je prosto receno prostog uma i razmisljanja. Ukratko!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima