VUČIĆ ODLUČIO: Zoran Đorđević je novi MINISTAR ODBRANE Srbije!

Predsednik Vlade Srbije predložiće Zorana Đorđevića, dosadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu odbrane za novog ministra odbrane Srbije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predložiće imenovnje Zorana Đorđevića, dosadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu odbrane za novog ministra odbrane Srbije koji će tu funkciju obavljati, za sada do izbora, saznaje Telegraf.rs!

DA LI SRBIJA TREBA DA POSTANE ČLAN NATO? Srbi će zbog ovih stvari ZAVOLETI ALIJANSU i želeti da budu deo nje!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče na konferenciji za medije, a nakon postignutog dogovora SNS i PUPS-a o zajedničkom izlasku na izbore da će danas predložiti novog ministra odbrane koji će na tom mestu naslediti Bratislava Gašića.

Kako saznaje naš portal iz izvora bliskih Vladi Srbije Zoran Đorđević biće ime koje će predložiti premijer Vučić, a za funkkciju ministra odbrane.

(EKSKLUZIVNO) Ovo je SPORAZUM koji je Srbija potpisala sa NATO! (FOTO)

Foto: YouTube / plusradio010 Foto: YouTube / plusradio010

Đorđević je rođen je u Beogradu 11. februara 1970. godine. Master je ekonomskih nauka – oblast: Međunarodno bankarstvo i finansije, zajednički program na engleskom jeziku Univerziteta Panteion, Atina - Fakulteta za društvene i političke nauke i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju iz Beograda.

Završio je Školu nacionalne odbrane – Visoke studije bezbednosti i odbrane.

Završava doktorske studije i u fazi je prijave doktorske disertacije iz oblasti ekonomskih nauka, sa usmerenjem na finansijsku kontrolu, upravljanje, izveštavanje i reviziju na Univerzitetu Privredna akademija iz Novog Sada.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Profesionalno iskustvo sticao je na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u domaćim i međunarodnim kompanijama.

Usko je usmeren na međunarodne finansije i bankarstvo, finansijsku kontrolu i upravljanje, finansijsko izveštavanje i reviziju. Objavio je više radova u vodećim domaćim i stranim naučnim i stručnim časopisima iz ekonomije i finansija.

Predsednik je Političkog saveta za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije i Nacionalni direktor za naoružanje.

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

Stekao je više uglednih profesionalnih sertifikata. Dobitnik je, između ostalih i nagrade "Mihailo Petrović-Alas“ iz oblasti matematike. Član je udruženja Mensa Srbija.

Govori engleski i ruski jezik. Oženjen je, otac je sina i ćerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA