ODNOS ZETA I TAŠTE! Ovako analitičari gledaju predizborne saveze malih sa velikim strankama

Iako neki analitičari očekuju da će predstojeći izbori biti "čistilište" za male stranke, to ne mora nužno tako da bude. Naime, "mali" i u ovu izbornu trku radije ulaze kao partneri onim partijama koje sigurno prelaze cenzus, nego što žele da provere mogu li same do poslaničkih mandata

Komentari

  • Dubravka

    6. mart 2016 | 00:15

    Voli tašta zeta zbog deteta.

  • Dobi

    5. mart 2016 | 10:58

    A sta bi sadasnji veliki mogli da nauce od sadasnjih malih?Kako da budu pohlepni gubitnici,kako da manipulisu, kako da kradu i zloupotrebljavaju narod i kako da ga prevode zednog preko vode a da im jadan narod i dalje tapse kao dobrim oratorima i smekerima od kojih nije dobio ni ono malo dostojanstva za kakav takav zivot.Is bre Stoiljkovicu zajedno s njima,ako su ti oni o.k. vodi ih kuci pa uzivaj s njima,narod nece vise da ih vidi a kamoli da glasa.Ovo je najperfidniji i najlukaviji nacin kako opet da se uvuku u politiku.Ovo dokazuje da su besramni i bez ikakvog morala,puzali bi u go.nima i u blatu samo da se docepaju vlasti,e nece moci u koaliciju sa velikima.Vucic dobro zna da bi se narod i njega odrekao ako se zblizi s njima i sravi ih pored svog imena.Srbija ima pametne ljude pa nek ih pronadje ako mu trebaju ,ove barabe vise necemo.Tacka.

  • Dobi

    5. mart 2016 | 10:39

    Ti sada mali,a koji su bili nekad veliki,jedini cilj im je licno,subjektivno bavljenje politikom kao profesijom jer tu je najveca omudina a ne u zanimanjima za koje su se skolovali,inace bi radili svoj posao kao klinicki psiholog,kao dramaturg kao ekonomista ili pravnik.... ali tamo nema sta da se mazne i zato se po cenu svih moralnih vrednosti trpaju u politiku ,jer su izgubili obraz i sve druge vrednosti kao ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA