Stefanović: Srbija nije poligon za kriminalne obračune

Stefanović je podsetio da je u prošloj godini u Srbiji značajno smanjen broj ubistava i povećan broj rasvetljenih krivičnih dela i najavio da će taj trend biti nastavljen

  • 70

Srbija nije poligon za izvršenje krivičnih dela i za kriminalne obračune, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

SPREČEN NAPAD NA MINISTRA POLICIJE: Stefanoviću pretili zoljom na kućnom pragu!

On je, u Novom Sadu na obeležavanju Dana i slave jedinice Žandarmerije, a na pitanje da prokomentariše dve pucnjave koje su se u nedelju dogodile u tom gradu, rekao da se, prema informacijama kojima raspolaže, radi o stranim državljanima.

RANJEN ODBEGLI VOĐA CRNOGORSKOG KLANA? Filmski obračun usred Novog Sada

- Koliko sam obavešten, radi se o stranim državljanima koji su i ovde identifikovani kao pripadnici određenih kriminalnih grupa. Srbija nije poligon za kriminalne obračune i država će odgovoriti oštro - rekao je Stefanović.

PRESUDA ZBOG PRETNJI MINISTRU: Pretio Stefanoviću, dobio uslovnu od godinu dana

On je istakao da su ti slučajevi prioritet i podsetio da je dan nakon pomenutih incidenata, načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković dao izjavu u kojoj je kazao da policija intenzivno radi na rasvetljavanju tih događaja.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Stefanović je podsetio da je u prošloj godini u Srbiji značajno smanjen broj ubistava i povećan broj rasvetljenih krivičnih dela i najavio da će taj trend biti nastavljen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brane x

    28. jun 2016 | 15:43

    Treba više rasčistiti sa tim klanovima iz susedstva,neka idu kod sebe pa neka se junače.A oni su svi policiji poznati.

  • Jocika

    28. jun 2016 | 15:43

    Kriminalci misle da je i dalje poligon ali su se prevarili, dolaskom SNS na vlast u Srbiji iznenadjeni su bili hapsenjem.

  • Zoran

    28. jun 2016 | 16:00

    U Srbiji se vise bas ne isplati baviti se kriminalom,to se vidi na svakom koraku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA