≫ 

SRBIJA IMA NAJLEPŠU MINISTARKU: Svi pričaju o Neli Kuburović, ženi koja će do 2020. godine voditi MINISTARSTVO PRAVDE

Ova mlada kandidatkinja za ministra pravde bila je pomoćnica ministra u sektoru za pravosuđe, sa dugogodišnjim stažom u tom resoru

  • 18

Veliku pažnju javnosti izazvala je buduća ministarka pravde Nela Kuburović (34). Pogađate i zašto. Osim što ima bogatu biografiju, Kuburovićeva je veoma atraktivna!

Ova mlada kandidatkinja za ministra pravde bila je pomoćnica ministra u sektoru za pravosuđe, sa dugogodišnjim stažom u tom resoru. Kuburović je prethodno u Ministarstvu pravde od 2008. godine radila najpre kao savetnik za poslove Visokog saveta pravosuđa, a od aprila 2009. godine za pružanje stručne pomoći Visokog saveta sudstva i Državnom veću tužilaca.

GEJ MINISTARKU PRVI PRIHVATILI SOCIJALISTI: Ana Brnabić sela između ministara iz SPS

U avgustu 2009. godine zasnovala je radni odnos u Administrativnoj kancelariji VS načelnika Odeljenja za statusna pitanja sudija u Administrativnoj kancelariji VSS. Za pomoćnika ministra pravde izabrana je 1. jula 2014. godine, a u u avgustu 2014. godine imenovana je za člana Evropske komisije za efikasnost pravosuđa (CEPEJ), kao predstavnik Republike Srbije, a učestvovala je u radu sednica SEPEŽ-a.

OVO SU NOVI ČLANOVI VLADE SRBIJE: Vučić predstavio ljude koji će voditi državu do 2020. godine!

Printskrin/Youtube/Ministarstvo pravde Printskrin/Youtube/Ministarstvo pravde

Kuburović je bila i član zajedničkog stručnog tima Advokatske komore Srbije i Ministarstva pravde koji je pronašao rešenja za prevazilaženje spornih pitanja povodom Zakona o javnom beležništvu i pratećeg seta zakona, nakon čeka su advokati prekinuli više mesečnu obustavu rada. Zbog učestvovanja u izradi Nacrta Zakona o izvršenju i obezbeđenju, Kuburović je 2016. godine dobila priznanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALEDA) za doprinos reformama i sprovođenju zakona u Srbiji u toku 2015. godini.

U videu koji sledi pogledajte koliko zapravo u Srbiji ima žena koje dele pradu, ovaj broj sigurno niste očekivali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    9. avgust 2016 | 16:45

    Bila je savetnik 2008, sada ima 34 godine, prosta računica, kako je moguće da neko bude savetnik sa 25 godina života.

  • Milica

    9. avgust 2016 | 16:13

    Koga je briga kako izgleda! Samo neka uradi nesto pametno.....cuj, lepota...haha

  • ÔDragan

    9. avgust 2016 | 15:59

    Opet drzavna starleta.tesko nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA