≫ 

MISTERIJA KRAVATE DŽOZEFA BAJDENA: Ceo svet drhti koje će boje biti, a evo i zašto! (FOTO)

Prema rečima modnog blogera i novinara Gorana Jovanovića, Bajden prilično vodi računa o svom oblačenju, a izbor njegovih kravata nikada nije slučajan

  • 5
Džo Bajden, Aleksandar Vučić Foto: Milena Đorđević

Potpredsednik SAD-a Džozef Bajden doputovao je danas u radnu posetu u Beograd, gde će se sastati s premijerom Aleksandrom Vučićem i predsednikom Tomislavom Nikolićem, posle čega ide u Prištinu.

(UŽIVO) BAJDEN U POSETI SRBIJI: Avion američkog predsednika sleteo na aerodrom u Surčinu (VIDEO)

Šta će biti teme njegovih razgovora nisu još uvek nije zvanično saopšteno, ali nema sumnje da će tema biti dijalog Beograda i Prištine, kao i još neka, otvorena, ali nezaključena pitanja, poput paljenja američke ambasade, slučaja Bitići, te, mimo bilateralnih odnosa, pitanja koja takođe manje-više nisu nova, uključujući odnose sa Rusijom, migrantsku krizu, terorističke napade...

Bajden je na beogradski aerodrom Nikola Tesla doputovao sa svojom suprugom Džil, obučen u teget odelo, sa kravatom plavo-bele boje.

MISTERIJA SAKOA ANGELE MERKEL: Evo zbog čega CEO SVET DRHTI zbog njenog odela, a zbog čega će i Srbi STREPETI! (VIDEO)

Prema rečima modnog blogera i novinara Gorana Jovanovića, Bajden prilično vodi računa o svom oblačenju, i u tome mu sigurno pomažu stilisti.

- On uvek vodi računa o tome kako izgleda i većina njegovih odela je custom made, po meri šiveno i pažljivo odabrano baš za njega. Voli siva i sivo plava odela, teget, crno, što i priliči njegovim godinama i funkciji - zaključuje Jovanović.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Međutim, izbor njegovih kravata nikada nije slučajan, tvrdi on.

- Bajden nastoji da uvek, gde god se pojavljuje, izborom svoje garderobe pokaže moć. Koju god kravatu da stavi, ona je uvek u boji američke zastave, ili ima kombinaciju jedne od tih boja: crvena, plava ili bela. Kao što su nekad radikali govorili - srpske zemlje su tamo gde su srpski radikali, tako i on šalje poruku: američke zemlje su tamo gde stane Bajden - tvrdi Jovanović, smatrajući da je cilj takvog njegovog izbora da sagovornici uvek imaju u vidu odakle on dolazi i koju zemlju predstavlja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

DŽO BAJDEN, ČOVEK IZ NARODA: Sin prodavca polovnih automobila na krovu sveta, u inat svim porodičnim tragedijama (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA