TAHIRI POSTAVLJA USLOVE: Ništa se neće preduzimati po pitanju ZSO dok se ne postignu drugi dogovori

Predstavnici Beograda su rekli da će oceniti nacrt statuta ZSO kako bi videli da li je u skladu sa sporazumom postignutim uz posredovanje EU

  • 36

Kosovsko ministarstvo za lokalnu upravu kompletiralo je tim koji će raditi na statutu Zajednice sprskih opština, piše danas Koha ditore.

Tahiri: Kosovo uskoro dobija telefonski prefiks 383

Međutim, kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri kaže da se ništa neće preduzimati po pitanju ZSO dok se ne postigne dogovor o pozivnom telefonskom broju za Kosovo i ne primeni dogovor o nezavisnosti elektromreže.

Tači: Kosovo će ostati usamljeno bez formiranja Zajednice srpskih opština

Predstavnici Beograda su rekli da će oceniti nacrt statuta ZSO kako bi videli da li je u skladu sa sporazumom postignutim uz posredovanje EU.

Teško da će Zajednica srpskih opština biti formirana ove godine

Funkcioneri u Beogradu kažu da će se rukovoditi Briselskim sporazumom, a ne na odlukom Ustavnog suda Kosova kojom su, kako navodi prištinski dnevnik, "utvrđena kršenja u svim poglavljima sporazuma od 25 avgusta".

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Surcinac

    6. septembar 2016 | 18:41

    Faljeminderi shum gospodjo.Nema onda nista od auto puta,bice blokiran rad skupstine,struja ne moze da ide iz Srbije za vama,svi idete u zatvor za paljenje srpske dece u Klecki i transplantaciju organa u zutoj kuci,morate vratiti sve proterane gradjane kojima ste sada uzurpirali imovinu i da im obezbedite nadoknadu za sve one protekle godine koji nisu radili.Inat vam je los zanat,ipak je Srbija zemlja sa istorijom pa kako god okrenete vama nece biti bolje i lepse.Zato budite mirni i ne ćaćkajte mećku...

  • Dalibor

    6. septembar 2016 | 19:49

    U bogte mazo jest naduvana ko čvarak !

  • Pametnjakovic

    6. septembar 2016 | 20:43

    Da nije cerka madeline albright ili tetka dalekog roda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA