Šarović: Šešelj bi "rasturio" Nikolića u drugom krugu

To je duel koji čeka cela Srbija i mislim da bi Vojislav Šešelj rasturio Nikolića u tom drugo krugu, kaže poslanik radikala

  • 57
Nova Skupština Srbije, Vojislav Šešelj, Nemanja Šarović Foto: Marko Todorović

Lider SRS Vojislav Šešelj je najozbiljniji kandidat za predsednika Srbije, uveren je poslanik te partije Nemanja Šarović, koji kaže da je bitno da predsednik bude iz opozicione stranke. On je kazao da je nerealno da iko osim Šešelja prođe u drugi krug predsedničkih izbora.

Obradović: Već sam u kampanji, zajednički kandidat nema šanse

Jovanović: Opozicija nema zajedničkog kandidata, nećemo podržati Jeremića

- Ako Srpska napredna stranka bude podržala Tomislava Nikolića on će proći u drugi krug i znate da je to duel koji čeka cela Srbija i mislim da bi Vojislav Šešelj rasturio Nikolića u tom drugo krugu, jer je od njega i intelektualno i moralno i na svaki drugi način superiorniji - rekao je Šarović.

Smatra da će ako opet budemo imali predsednika republike iz vladajuće partije taj biti marginalna ličnost "kao Tomislav Nikolić".

Šarović je dodao da radikali i Šešelj imaju sve veću podršku u Srbiji, a kao preporuku zbog čega bi građani trebalo da glasaju za njih naveo je poštovanje iste ideologije u poslednjih 26 godina.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    23. novembar 2016 | 16:20

    Šešelja za Predsednika ! Vreme je !

  • Lola

    23. novembar 2016 | 15:09

    Ni jedan ni drugi... ne znas ko je crnji.... ovaj lud, onaj glup....radikali sjasite

  • Kiza

    23. novembar 2016 | 16:29

    Nema te teorije da Seselj bude predsednik. Pa on ne moze da sakupi ni 10 % glasova. Ne znam koji bi normalan covek glasao za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA