Potresno svedočenje ovog Albanca najbolji je dokaz da je Oliver Ivanović nevin

Deva kaže da su mu Srbi, komšije iz severnog dela grada, gasili kuću koja mu je zapaljena

  • 31

Nekadašnji kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice Agim Deva kazao je da je njegovu celu porodicu spasio Oliver Ivanović tokom ratnih dešavanja na Kosovu i Metohiji. On kaže da je Ivanović najzaslužniji što je njegova porodica danas živa.

Ponovo napadnuti Srbi na Kosovu: Noževima na bračni par, ranjen muškarac

- Oliver i bog su mi spasili celu porodicu. Sa dva automobila nas je prebacio do Novog Pazara. Rizikovao je svoju glavu za nas - kaže Deva koji je nekada bio direktor srednje škole u Kosovskoj Mitrovici.

On kaže da je to isto rekao i na suđenju Oliveru Ivanoviću gde se pojavio kao njegov svedok.

- Pričam samo istinu a istina je da je Oliver dobar i častan čovek. Mnogo sam stariji od njega, bio mi je đak u školi. Nadam se da će sud umeti da donese pravu odluku u tom procesu - rekao je Deva kojem je Ivanović bio protivkandidat na lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici 2012. godine.

Šta sam zatekao na Kosovu kad su me pustili posle 1021 dana zatvora: Veliki intervju sa Oliverom Ivanovićem (FOTO)

On kaže da su ga "neki Englezi" pitali koliko je novca dao Ivanoviću nakon što mu je spasio celu porodicu."

Foto: Tanjug/Dejan Simicevic Foto: Tanjug/Dejan Simicevic

- Rekao sam im da mu ni kafu nisam platio. Ko poznaje Ivanovića onda zna da on nije takav čovek i da ništa ne radi zbog novca - poručio je Deva.

Deva kaže da su mu Srbi, komšije iz severnog dela grada, gasili kuću koja mu je zapaljena.

- Kafu pijem samo sa ljudima u koje ne sumnjam i kojima verujem a sa Oliverom bi je sada popio - dodao je naš sagovornik.

Ovaj bivši političar kaže da je najbitnije raditi na dijalogu i pomirenju Srba i Albanaca. Bez pomirenja, kaže on, nema napretka.

- Evo ja se i sada nudim da radim na tom pomirenju ali ne kroz politiku. Imam mnogo prijatelja među Srbima, Albancima i Bošnjacima koji me podržavaju - rekao je Deva i dodao da Ivanovića poznaje decenijama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Afrim

    22. april 2017 | 00:35

    Jedan smo ljudi! Dosta mrznja i ne slusajte politiku.

  • Srbija

    21. april 2017 | 22:51

    Jadan narod samo.Sve je uradila glupa politika, koja nema ni srama ni obraza.A narod, ko narod, na ovim prostorima je mnogo propatio zbog losih i ne zasitih politicara.Oni su pravili ratove i sad po vrh svega isisali krv u finansiskom smislu.Opustosili sve!

  • Zoa

    21. april 2017 | 22:40

    Ja se samo pitam zasto smo mi SRBI pustili niz vodu Olivera? Zasto nismo spasavali coveka. Nego je lezao dok se nije upropastio, zdravlje, zivot, najlepse godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA