TVITER U SKUPŠTINI: Kome se spavalo, ko je kačio fotke, a ko povezao Zombije sa Alisom u Zemlji čuda!

Tokom rasprava o programu nove vlade u parlamentu, koja je potrajala do duboko u noć, mnogi političari su "ubijali" vreme na društvenoj mreži

  • 0

Poslanici Skupštine Srbije danas u podne glasaće o izboru nove vlade, posle čega bi članovi kabineta Ivice Dačića trebalo da polože zakletvu, a Srbija će tako novu vladu dobiti nakon 82 dana od republičkih izbora, odnosno 30 dana od kako je lider socijalista dobio mandat od predsednika Srbije Tomislava Nikolića i 32 dana pre isticanja zakonskog roka za njeno formiranje.

Posebna sednica Skupštine Srbije na kojoj će biti izabrana vlada počela je juče čitanjem ekspozea mandatara i lidera SPS-a Ivice Dačića, a rasprava se završila tek jutros oko 5 sati.

Za vreme duge rasprave o programu nove vlade u parlamentu, koja je potrajala do dugo u noć, mnogi političari su "ubijali" vreme na društvenoj mreži Tviter postavljajući fotografije i komentare o aktuelnim dešavanjima u Skupštini Srbije.

Narodni poslanik SPS-a Dejan Radenković bio je jedan od najaktivnijih "tviteraša". Tako je u nekim od svojih "tvitova" napisao svoje zapažanje da se poslaniku LDP-a Ivanu Andriću spava, ali i citirao lidera socijalista Ivicu Dačića.

Radenković je napisao - Ivanu Andriću se spava. Pa nije mi jasno, što ne ide da spava - kao i - I. Dačić: "Možete kako hoćete, ja sam i ovako i onako na vlasti".

Predsednica Narodne partije Maja Gojković, koja je najavila da će podržati vladu, ali da njena partija neće učestvovati u izvršnoj vlasti, na svom Tviteru je napisala - Ponoć je i rasprava o vladi je izgubila svaki smisao. Volela bih da čujem o programu za i protiv.

Lider URS-a i budući ministar finansija Mlađan Dinkić je, takođe, bio aktivan na Tviteru i odgovarao ljudima šta se dešava u Skupštini Srbije. Tako je Goranu Miletiću odgovorio da će rasprava potrajati dok poslanici ne potroše vreme. Dinkić je "tvitnuo" - Dok svi ne potroše vreme koje imaju da kažu šta imaju... Onda prekid, pa glasanje u podne.

Lider LSV-a Nenad Čanak na svom profilu prilikom ulaska u parlament "tvitnuo" je - Ušao sam u Skupštinsku salu i pogledao okupljene. Prema ovom, ovde je zombi apokalipsa Alisa u zemlji čuda".

Bivši ministar Oliver Dulić na svom Tviteru postavljao je i fotogarfije, čak je fotografisao i buduće ministre u poslaničkim klupama i "tvitnuo"- evo novih.

Oliver Dulić je pre zasedanja napisao - Pre izbora nove Vlade, želim da vam se svima zahvalim na sugestijama, saradnji i, posebno, kritikama, reality check je važna stvar, sretno novima.

Narodni poslanik LDP-a Bojan Đurić se preko svog profila, na kraju rasprave o ekspozeu mandatara, zahvalio svim "fanaticima" koji su ostali budni. Đurić je tim povodom napisao - Hvala svim Tviter fanaticima koji su ostali budni uz skupštinu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA