Srpski političar opleo po Ilievu: Šta ti analiziraš, plati Sumu iz džepa

Marijanu Rističeviću teško palo 2:0, pa 2:3 u Humskoj

  • 27

Nema navijača Partizana koji od jutros ne analizira, priseća se sinoćne utakmice i pita se šta se to desilo sa timom Miroslava Đukića u drugih 45 minuta duela sa kijevskim Dinamom, koji je vrlo smušeno izgubljen.

Od 2:0 do 2:3. Kako, zašto, zbog koga? Hiljadu pitanja, a kod nekig grobara je prevladao i bes. Ljutnja.

Recimo kod političara Marijana Rističevića, koji je otišao korak dalje, pa je očigledno i pronašao krivca za neuspeh srpskog šampiona.

Kratkim tvitom, obraćajući se direktno Ivici Ilievu besno je komentarisao izjavu sportskog direktora tima iz Humske kojem je poručio da bi sada trebalo sam da plati Sejdubu Sumu, kojeg je Iliev tolio hvalio dok su trajali pregovori oko dolaska gvinejskog fudbalera.

- Pa prodao si najboljeg odbrambenog igrača Italijanima da kupiš Sumu. Šta ćeš ti da analiziraš? Iz džepa plati Sumu - prokomentarisao je ovim tvitom vest "Iliev ljut na odbranu: Nešto tu ne funkcioniše".

Nešto kasnije je podelivši Telegrafovu vest sa naslovom "Ožegovićeva neprospavana noć: Ostavio je poruku velikog mudraca u kasnim satima" napisao da bi Ožegovića trebalo oterati u Teleoptik.

Slažete li se sa Rističevićem?

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    29. septembar 2017 | 12:56

    Pa vi ste prava komedija, jednu ste utakmicu izgubili i to posle 2:0 i odma sve najgore. Ocigledno nemate pojma o fudbalu! Zato nam je zemlja tu gde jeste jer se tako ponasate prema svemu. Bas me zanima da li biste ovoliko hvalili koliko kudite da ste npr pobedili Dinamo Kiev?! Da li biste dizali u nebesa tog ozegovica sto vam postize golove ?! Zato ce te zauvek biti mali partizan !!!!

  • казанџија

    29. septembar 2017 | 12:28

    Гробарска туга је преголема

  • Saremladji

    29. septembar 2017 | 12:43

    Potpuno je u pravu Rističević. Konsekvence uprava , Lijev i Đukić napolje da ne zaborave i nedovoljno plaćenog Sumu. Ne verujem da je on toliko plaćen, te pare su negde drugo završile...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA