Demokrate odlučile: Na beogradske izbore izlaze sa kandidatom iz svojih redova, ali se ne zna kojim

Kažu da ostaju otvoreni za saradnju

Demokratska stranka saopštila je danas da su predsedništvo DS i poslanički klub doneli jednoglasnu odluku da na predstojećim gradskim izborima u Beogradu nastupe sa kandidatom "iz svojih redova", ali da ostaje otvorena za saradnju.

Šutanovac: Žalimo što nije bilo 6. oktobra, protivimo se reviziji

Đilas i Božović danas najglasniji u kritici muzičke fontane, a 2014. se hvalili ovim projektom (VIDEO)

- DS ostaje otvorena za saradnju sa svim organizacijama i pojedincima koji iskreno veruju da Beograd ponovo može da bude grad budućnosti, a da je za to neophodno smeniti najlošiju vlast modernoj istoriji Beograda - navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, rukovodstvo DS izdalo je nalog lokalnim organizacijama u Beogradu i u osam opština u kojima će biti održani vanredni lokalni izbori da se otpočnu sve predizborne pripremne radnje.

- Imajući u vidu ozbiljnost ekonomske i društvene situacije, uzurpirane temelje države i grad pod opsadom, DS smatra da nema izgovora za odlaganje pripremnih procesa za izbore koji su prilika da se demontira nakaradni sistem koji je uspostavila Srpska napredna stranka - navodi se u saopštenju.

U saopštenju nije navedeno ko će biti kandidat demokrata.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA