Mira Marković je pokušala da nas uništi, kao što je uništila i Slobu: SPS se oglasio povodom optužbi Miloševićeve udovice

Navode da se SPS uvek i svuda sa poštovanjem i pijetetom odnosila prema Slobodanu Miloševiću i da “nemaju nameru da polemišu sa gospođom Marković“

  • 26

SPS je saopštila da će istorija doneti kanačnu ocenu o Slobodanu Miloševiću. Ta stranka odgvorila je na optužbe Miloševićeve supruge Mire Marković.

TAJNI IZVEŠTAJ OTKRIVA: Slobodan Milošević bio psihopata i šizofrenik, Mira Marković ga varala (FOTO)

U nedavnom intervjuu za list “Kurir“, Mira Marković je navela da SPS koristi bivšeg predsednika Slobodana Miloševića samo tokom izborne kampanje.

- Dok se SPS zalaže za prestanak progona njene porodice i da Slobodan Milošević dobije svoj spomenik i ulicu, kao državnik koji je zadužio naš narod i do poslednjeg dana se borio za njega, ona proziva jedinu Partiju i njenog lidera Ivicu Dačića koji se bore za istinu i pravdu Slobodana Miloševića - navodi SPS.

Kako se dodaje, ta stranka nema nijedan razlog da bilo koga koristi u izbornoj kampanji jer je državotvorna partija koja postoji na političkoj sceni 27 godina.

Foto: Profimedia/Polaros

- Ideja jednakosti i socijalne pravde je temelj SPS i kroz svakodnevno delovanje pokušavamo da damo odgovore i rešenje za pitanje i probleme koji danas muče Srbiju i njene građane. Mi smo ponosni na prošlost, želimo da afirmišemo sve ono pozitivno i izvlačimo pouke iz onoga što nije bilo dobro, ali isto tako želimo da gradimo temelje nove budućnosti. Ponosni smo na političke tekovine koje su i danas osnov odbrane nacionalnih i državnih interesa: Dejtonski sporazum i Rezoluciju 1244 - dodaje se u saopštenju.

Navode da se SPS uvek i svuda sa poštovanjem i pijetetom odnosila prema Slobodanu Miloševiću i da “nemaju nameru da polemišu sa gospođom Marković“.

Foto: Profimedia/Polaris

- Ona nikad nije bila član SPS niti njen predsednik, već predsednica JUL-a, stranke koja je pokušala da uništi SPS - navodi se u saopštenju.

- Moramo i da kažemo da je u jednoj stvari gospođa Mira Marković u pravu, takva partija kao što je nekad bila, gde ona rukovodi SPS čiji nije ni čan, zaista više ne postoji. Zato se ona i pridružuje napadima na SPS i to uoči izbora u Beogradu, sa željom da uništi SPS kao što je uništila i Slobodana. U tome se vara, sa time je gotovo. To vreme je prošlo. O našoj doslednosti u odbrani prava i pravde najbolje govori i činjenica da se udruženje Sloboda, koje je dalo ogroman doprinos odbrani predsednika Miloševića, nalazi u prostorijama SPS. Nastavićemo tako da radimo u budućnosti, odgovorno i posvećeno u najboljem interesu našeg naroda, a licemerje gospođe Marković koja je svoju stranku poslala u zaborav, nećemo više komentarisati - naglašava SPS.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    7. februar 2018 | 21:31

    DA JE DACIC I SPS BILA POSTENA PREMA SAMOJ SEBI NIKAD NEBI DOZVOLILA DA SE SLOBODAN MILOSEVIC ISPORUCI NELEGALNOM SUDU U HAGU !

  • Petar

    7. februar 2018 | 20:22

    Stidite se, na zalost Mira je sve u pravu. Sadasnje rukovodstvo SPS-a je prodalo i predsednika Milosevica i ideju socijalizma.

  • Uroš d'dorf

    7. februar 2018 | 20:54

    Bio sam i živeo u tom njihovom vremenu!!!NE POVRATILO SE NIKADA NIKOME!!svi koji su živeli tada neka polako vrate sećanja!redovi,demonstracije,kolaps saobraćaja,inflacija....RAT I BOMBARDOVANJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA