≫ 

Poslanik Dveri bi da besi premijerku i predsednika Srbije na Terazijama: Srđan Nogo pozvao na ubistvo Brnabić i Vučića zbog migranata (VIDEO)

- Prema mojim saznanjima, Ana Brnabić je već potpisala Dablinski sporazum sa EU - objasnio je poslanik i član pokreta Dveri

Srđan Nogo, poslanik i član pokreta Dveri pozvao je na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Srbija je važan partner Austriji, želimo da vas vidimo u zajednici evropskih zemalja: Poruka austrijskog predsednika Brnabićki (FOTO)

On je u u izjavi jednoj medijskoj kući na Youtube kanalu dotakao problematiku priliva migranata.

- Prema mojim saznanjima, Ana Brnabić je već potpisala Dablinski sporazum sa EU. Pored toga što je ona mason, ona je i član hrvatske službe... Neka me ona tuži zbog ovih tvrdnji... Ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obešena istog časa na Terazijama. A pored nje i obešen Aleksandar Vučić. Znači, ukoliko je Ana Brnabić, zaista parafirala Dablinski sporazum, a ja imam neke podatke da jeste, onda Brisel Srbiji može isporučiti milion i dvesta hiljada migranata. I mi možemo tada da se slikamo - objasnio je on u jednoj emisiji na Youtube.

Printskrin: Youtube/Centar - zvanični kanal

Zaključio je da je, "pošto je Vučić doveo Brnabić na premijersko mesto, i za nju garantovao, on mora zato i da odgovara".

Pretnju je najoštrije osudila potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, pozivajući nadležne organe da odmah reaguju na ove pretnje.

- Najoštrije osuđujem napad i pretnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo izrekao na račun premijerke Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića - izjavila je Mihajlovićeva.

Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

- Uvek ću reagovati i štititi sve od onih koji svoju politiku baziraju na nasilju, uvredama, klevetama i prostakluku. Ovom pretnjom smrću Dveri su još jednom pokazale kakva je politika opozicionog Saveza za Srbiju - istakla je Mihajlovićeva u saopštenju.

Video pogledajte ovde:

Nedavno je predsednik Srbije javno osudio "poziv" na silovanje premijerke i izjavio da "Srbija nije zemlja silovatelja"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    17. oktobar 2018 | 22:23

    Voditi drzavu Srbiju je jako odgovoran posao. Potpisivati neka dokumenta je validno samo ako je odobreno koncezusom parlamenta Srbije a ako se dokumenti potpisuju samovoljno tada je to tezak zlocin uperen protiv interesa drzave Srbije i tada sudi narod Srbije!.

  • Dragana

    17. oktobar 2018 | 22:23

    Podhitno kazna za ovakve izjave!

  • Milan

    17. oktobar 2018 | 22:14

    Bilo da je premijerka ili bilo koji građanin, ovakve pretnje treba da se sankcionišu i svi da odgovaraju pred organima za ovakve gnusne pretnje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA