Ðilas i Jeremić izbacuju Noga iz Dveri?

Kako prenosi štampa, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, nezadovoljni su njegovim istupima u javnosti i sve više pritiskaju lidera Dveri Boška Obradovića da Noga izbaci iz stranke

  • 15

Funkcioner Dveri i praktično njihov drugi čovek, Srđan Nogo, izrastao je u veliku prepreku za saradnju između ove i ostalih opozicionih partija u Savezu za Srbiju, pišu "Večernje novosti".

Kako list prenosi, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, nezadovoljni su njegovim istupima u javnosti i sve više pritiskaju lidera Dveri Boška Obradovića da Noga izbaci iz stranke.

Oni veruju da Nogo namerno pravi štetu Savezu i da će i ubuduće imati ispada poput onog kada je rekao da Anu Brnabić i Aleksandra Vučića treba obesiti na Terazijama ako je istina da je premijerka potpisala Dablinski sporazum prema kojem Brisel Srbiji može da isporuči 1,2 miliona migranata.

"Novosti" pišu i da nije tajna ni da je Nogo predvodnik struje u Dverima koja se letos intenzivno zalagala za to da se ne ulazi u savez sa Ðilasom, ali je na sastanku glavnog odbora preglasan.

Prema pisanju lista, protiv Noga se okrenuo i veći broj opštinskih odbora, ali i većina u Predsedništvu Dveri. Međutim, Obradović ga je dosad štitio od izbacivanja iz stranke, iz Glavnog odbora i od disciplinskog postupka.

S druge strane, Nogo nije usamljen i ima solidnu podršku, a s obzirom na to da je poslednjih godinu dana rejting Dveri znatno opao i da se kreće oko dva i po odsto, dodatne afere i skandali prilikom raskola u stranci sigurno im neće poboljšati popularnost kod birača, dodaju "Novosti".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    25. oktobar 2018 | 10:02

    A sta na to kaze Obradovic? Valjda sam Nogo treba da podnese ostavku ako je i malo covek.

  • Tamara

    25. oktobar 2018 | 10:01

    Treba ih izbaciti sve zajedno!

  • Miki

    25. oktobar 2018 | 10:13

    On je samo rekao ono što svi oni pričaju na sastancima iza zatvorenih vrata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA