Srpskim monasima i monahinjama preti deportacija sa Kosova: Kosovske institucije imaju "nova pravila"

Prema kosovskim najnovijim pravilima stranci treba da apliciraju minimum pet godina da bi dobili privremena dokumenta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bratislav
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mila

    10. novembar 2018 | 11:24

    Ako se to desi,iskljuci im Vučko struju na Gazivodama.

  • Тодорић

    10. novembar 2018 | 07:08

    Ко има икакву законску могућност да исели власнике из њиховог хиљадугодишњег власништва? Па нацисти из другог светског рата,Албанци,подржани нацистима из Европе.Рат против православних хришћана. Сада се прави нови конфликт у Грчкој.Опет православци.

  • Bratislav

    10. novembar 2018 | 00:29

    Sramota je to velika, ja licno(verujem mnogi) takav problem imam vec 19 godina jer imam pasos kordinacione uprave a licnu kartu maticnog grada u kom sam rodjen i ziveo do 1999 godine. Ta "moja" dokumenta su dokaz da ja zapravo zivim u tom mestu gde sam i zapravo zivelo do 1999 al se jos vodim kao da nisam ni izbegao a da ne govorim o tome kako je kada vas sa granice vracaju i ponasaju se prema nekome kao da ste obmotani nekom "jevrejskom trakom iz drugog svetskig rata" kao da niste posten covek koji ide samo svojim putem! Albanci zele da vadimo njihova dokumenta i ponasaju se prema nama bas kao i nacisti prema Jevrejima kako bi nas primorali da vadimo dokumenta u gradovima sirom Srbije i Crne Gore i dr. .kako bi mozda? Eto na neki nacin smanjili sliku prognanih i raseljenih lica ili nas nacinili "kosovarima" Veliki je to problem i smatram da drzava Srbija a ujedno molim i sve Evropske zemlje kao i Jevrejske zajednice da dobro organizuju anketne timove sirom Srbije i Crne Gore i ispitaju ljude sa istim problemom! Ja necu da budem " kosovar" jer Kosovo je Srbija i necu da se oreknem svog grada, zahtavam vec 19 godina da mi se obezbedi uslov i mir i sigurnost da normalno zivim u svom gradu! Drzava Srbija isto to zeli ali Albanci ne zele da se mi vratimo i zato pritiskaju jadan narod punih 19 godina. Niko ne pise o obicnim ljudima a zao mi je ovog monaha vise nego sto ja isto to trpim dve decenije. Gde su Jevreji i demokrate da reaguju? Cekamo na vasu pomoc i necemo klonuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA