Trifunović o protestima i Đinđiću: On nas je prodao '97, ja mu to nikada nisam oprostio

Trifunović se u govoru osvrnuo na to da li su građani izgubili elan

  • 49

Glumac Sergej Trifunović je krajem novembra na tribini "Stop krvavim košuljama" održanoj u sali GO Stari grad pričao o važnosti uključenja građana u proteste.

- Ja nemam šta više da vam pričam dragi prijatelji, zemljaci, braćo – na ulice! Ništa vam drugo ne mogu reći osim – na ulice - poručio je on prisutnima u sali.

Trifunović se u govoru osvrnuo na to da li su građani izgubili elan.

- Sinoć sam razmišljao o tome kako su nas i prodavali i izdavali, i Đinđić o kome imamo jedno vrlo romantičnu predstavu. On nas je prodao '97, ja mu to nikada nisam oprostio - rekao je, između ostalog, Trifunović.

Na tribini održanoj u znak protesta zbog prebijanja jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića i dvojice aktivista tog saveza u Kruševcu govorili su i Borko Stefanović, glumac Tihomir Stanić, književnica Vida Ognjenović, dramski pisac Siniša Kovačević, spisateljica Biljana Lukić.

Nekoliko dana posle ove tribine održan je i protest na beogradskim ulicama pod istim nazivom "Stop krvavim košuljama", a nakon toga i drugi. Novi skup građana zakazan je za 22. decembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA