≫ 

Preseo mu ručak: Predsedniku opštine Grocka stavili lisice usred kafane

Dragoljub Simonović uhapšen je zbog paljenja automobila novinara Milana Jovanovića

  • 71

Dragoljuba Simonovića, predsednika opštine Grocka, koji je juče uhapšen u vezi sa slučajem paljenjem automobila i kuće novinara portala Žig Info Milana Jovanovića, policija je iznenadila usred ručka u jednoj kafani, saznaje Telegraf.rs. 

Simonović je obedovao u jednom lokalu u Grockoj, kada ga je nalog za hapšenje prekinuo usred jela.

Podsetimo, predsednik ove beogradske opštine priveden je juče u vezi sa slučajem paljenja automobila, 12. decembra prošle godine, kada se požar proširio na kuću novinara portala "Žig info" Milana Jovavnovića.

Dragoljub Simonović Foto: Tanjug/Tanja Valic

- Policija Srbije je danas uhapsila i zadražala Simonović Dragoljuba, predsednika Opštine Grocka. Kao što znate, 12. decembra došlo je do požara na putničkom vozilu "Mercedes", koji se posle proširio na kuću. Uzete su izjave i informacije od Jovavnovića. Dana 18.12 uhapsili smo izvršioca, a sa njim tri dana kasnije i organizatora. Bilo je veoma komplikovano i teško, ali sam ponosan na policiju. Bilo je teško jer je u sve bio umešan policijski službenik - rekao je predsednik Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju naciji.

Simonoviću, kome je ovo treći mandat na čelu Grocke, poznat je i žiteljima svoje opštine i po ekspresnom stečenom obrazovanju, korišćenju javnih sredstava za svoj vinograd i težnji da ulici u kojoj živi da svoje ime. O čemu se radi pročitajte OVDE.

VIDEO - Vučić o hapšenju Simonovića: U slučaj je upleten i policijski službenik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA