Amerikanci "stisli" Tačija: Posle Kosneta, razgovarao sa dvojicom Trampovih ljudi

Kosovo je jedinstveno i potpuno svesno istorijske prilike da se postigne konačni, sveobuhvatni, pravnoobavezujući sporazum koji će omogućiti napredak u pomirenju sa Srbijom i naš put ka članstvu u evroatlanstkoj porodici naroda - napisao je Tači

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pop
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mihailovic

    31. januar 2019 | 22:09

    Nije mi jasno sta ima da se dijalogom resava o juznoj Srbiji Kosovo i Metohija ? Status Kosova i Metohije je definisan postojecim Ustavom Srbije: Kosovo i Metohija je neotudjivi deo teritorije drzave Srbije. Od 1999 do danas,20 godina NatoEU okupator je silom dosao u juznu Srbiju koja je logistika u stvaranju albanske drzave na tlu juzne Srbije kosovo i Metohije. NatoEU okupator je stvorio albansku OVK ROSU samzvanu ”Kosovsku plociju” a sad i vojsku sto je grubo krsenje UN rezolucije 1244 i Ustava Srbije Jedino resenje je proglasiti u Srbiji i u UN juznu Srbiju Kosovo i Metohiju okupiranom,prekinuti iovaku protivustavni dijalog sa zapadnim okupatorima juzne Srbije i albanskim OVK teroristima Srbija mora uci u vojni savez sa Putinovom Rusijom ,Ruske vojne baze Raska-Nis-Kopaonik (Pancicev vrh) -Subotica a u UN zajedno sa Rusijom i Kinom zahtevati da NatoEU napusti juznu Srbiju uz istovremeni ulazak Kinesko-Ruske armije koja bi pripremila teren za ulazak i uspostava teritorijalnog suvereniteta Srbije nad 20 godina NatoEU vojno okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji. Albanske OVK teroriste pohapsiti,sudski procesuirati,zaplena njihovih imovina i po visedecenijskoj zatvorskoj kazni sve vratiti u Albaniju sa trajnom zabranom povratka u juznu Srbiju Kosovo i Metohiju. Bez Ruskih vojnih baza u Srbiji i vojnog saveza sa Rusijom nikad Srbija nece povratiti juznu Srbiju Kosovo i Metohiju ! Produzavanje politike Srbije DVE STOLICE dovodi Srbiju u sve tezu opasnost jer juzna Srbija Kosovo i Metohija se nece NIKAD povratiti samo politicki vec u kombinaciji politicki i vojno prisustvo Ruskih vojnih baza u Srbiji i Ruske vojne sile koja u svakom momnetu moze uci u Kosovo i Metohiju i vojnom silom unistiti ili proterati zanavek neprijatelja i okupatora.

  • Pop

    31. januar 2019 | 21:55

    Ovde se opet sprema neka zavera uperena naravno protiv Srpskog Naroda.Dobro mi znamo kako smo prosli u svakoj situaciji i svakom mirovnom pregovoru u kojem je ucestovala Teroristicka Amerika.

  • Nikola

    31. januar 2019 | 21:43

    Ovo je sve naj obicnija farsa koja ima za cilj da Srbija prizna Kosovo! Mozda nam daju sever ali da priznamo nezavisnost Kosova. Sto mi nikako ne smemo jer vreme radi za nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA