Svako ide tamo gde mu je biračko telo, Vučić u Kraljevo, Đilas i Jeremić u Nemačku: Vulin o aktivnostima lidera opozicije

- Svako ide tamo gde mu je biračko telo, oni idu tamo gde mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji - kaže Aleksandar Vulin

  • 17

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju - Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku.

- Svako ide tamo gde mu je biračko telo. Vučić u Kraljevo, Jeremić i Ðilas u Nemačku, Brisel gde god mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji - kaže Vulin.

Kako kaže, svako zna ko ga bira.

- Vučića biraju Srbi, Ðilasa i Jeremića stranci. Ne znam zašto sa sobom ne vode i Boška Obradovića, verovatno ga se stide pa ga kriju? Oni će napadati Srbiju gde god mogu, svoju mržnju ne kriju i nude se svakom za koga misle da može da im pomogne da dođu na vlast. Za njih Srbija nema vrednost osim ako oni nisu na vlasti. Takve niko ne ceni, čak ni oni kojima se nude za rušenje Srbije - rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Jeremić i Ðilas su imali sastanke u nemačkom Ministarstvu spoljnih poslova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    22. februar 2019 | 14:13

    Bravo, Vulin je leo rekao, slazem se sa njim.

  • Milos

    22. februar 2019 | 14:01

    Predsednika podrzava veliki broj ljudi dok je opozicija pala na najnize grane. U tome se vidi razlika.

  • Neko drugi

    22. februar 2019 | 13:18

    Lepo rečeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA