≫ 

Pale maske, Tači priznao: Svesno sam proterao Milana Radoičića sa KiM

- O podeli Kosova govore oni koji su prijatelji Milana Radoičića, kog sam proterao sa Kosova - priznao je Tači

  • 54

Privremeni predsednik samoproglašene države Kosovo, Hašim Tači, u Tirani je kazao da o podeli Kosova, korekciji granica, govori "čovek koji je prijatelj Milana Radoičića."

O podeli Kosova govore oni koji su prijatelji Milana Radoičića. Istog tog Radoičića sam proterao sa Kosova - priznao je Tači.

Haradinaj je odmah reagovao na Tačijeve tvrdnje, rekavši da je Tači plasiranjem ideje o podeli teritorije naneo veliku štetu Kosovu.

On je brzo odustao od taksi jer je podlegao pritiscima - kazao je Haradinaj.

Na njegovu izjavu reagovala je i Srpska lista koja je u saopštenju poručila da su Tačijeve reči javno i otvoreno priznanje da je proces protiv Radoičića politilki progon.

O podeli Kosova govore oni koji su prijatelji Milana Radoičića, kog sam ja proterao sa Kosova, rekao je Hašim Tači-Foto: Marko Jovanović

Takođe, to je i priznanje da je linč i pokušaj ubistva našeg potpredsednika prilikom upada u njegov porodični dom u Kosovskoj Mitrovici novembra prošle godine organizovan zarad političkih interesa Hašima Tačija a ne na osnovu bilo kakvih dokaza o navodnoj umešanosti gospodina Radoičića u monstruozno ubistvo Olivera Ivanovića.

Vodeći se izrekom da je pravda spora ali dostižna, potvrdila se istina o nevinosti i lažnim optužbama protiv gospodina Radoičića, čije ime su pokušali da ukaljaju Hašim Tači i pojedini Srbi sa njegovog kanabeta, poput Rade Trajković, ili predstavnika kvazi opozicije u Beogradu.

Srpska lista nikada neće dozvoliti da bilo ko napada one koji brane Srbe i Srbiju na Kosovu i Metohiju, bez obzira koliko para davali oni koji žele da okupiraju sever i proteraju srpski narod sa svojih ognjišta, te zato ponavljamo podršku svom potpredsedniku ali i uhapšenima Spasojeviću i Rošiću koji se nalaze bez osnova utamničeni u podujevskom kazamatu.

Video: Pogledajte snimak upada pripadnika ROSU u zgradu gde živi Milan Radoičić

(Telegraf.rs/Tanjug)Ha

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA