Antić: Upad u RTS vrhunac nemoći trojice neuspelih političara

Ðilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem - rekao je Antić

  • 10

Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnicki je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju, poručio je večeras funkcioner SPS Aleksandar Antić.

- Nasilje nad zaposlenima u RTS-u vrhunac je nemoći opozicionih partija oko Saveza za Srbiju i nedopustiva agresija koju nijedna demokratska država u svetu ne bi dopustila. Ðilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem - rekao je Antić u izjavi za javnost.

Država Srbija i njeni organi pokazuju najviši stepen tolerancije prema nasilnicima, ali i ta tolerancija ima svoje granice onda kada se dešava uništavanje imovine i ometanje rada velikih javnih sistema kakav je RTS, naveo je on.

- Mirne demonstracije su dopušten i legitiman izraz politickog stava, ali nasilje koje smo videli večeras je čista agresija nemoćne manjine kojoj je rušenje jedini način da se održi u životu - kaže Antić.

- Građani Srbije to ne žele, građani nisu na strani ljudi koji su nasilno upali u javnu televiziju i ne podržavaju hir trojice politicara koji traže izlaz za svoje neuspele ulične političke proteste - zaključio je Antić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    17. mart 2019 | 08:27

    Колико сам видео, било их је више од три( Бошкић, Ђики, Боки,Коцкалончић.......

  • star

    17. mart 2019 | 07:29

    Kada si neuspešan u svom poslu onda pribegavaš lošim merama, a tako nešto je ispoljila naša propala opozicija u zgradi RTS-a, samo primenivši rušilački nagon i ništa više.

  • Stefan

    16. mart 2019 | 23:56

    Boško i Đilas će da se vade na poslanički imunitet a odgovaraće oni koje su oni gurnuli na policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA