Na Fejsbuku upućene pretnje smrću Aleksandru Vučiću i predstavnicima Srpske liste (FOTO)

Od nadležnih organa očekujemo da one koji upućuju ovakve pretnje budu procesuirani, jer se nasilje ne sme tolerisati - izjavili su iz SL

  • 33

Predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i predstavnicima Srpske liste, putem društvene mreže Fejsbuk upućene su pretnje smrću.

Naime, komentarišući izjavu potpredsednika SL Igora Simića, koji je apelovao na KFOR, Euleks i policiju da ulože dodatne napore i deluju preventivno kako ne bi došlo do eskalacije nasilja na terenu, jedan od korisnika je napisao da su svi oni "veleizdajnici, kao i Vučić i da zaslužuju po metak u čelo".

Jedan od korisnika Fejsbuka je napisao da su svi oni (iz Srpske liste) "veleizdajnici, kao i Vučić i da zaslužuju po metak u čelo"-Printscreen/Facebook

Kako su za Telegraf.rs izjavili iz Srpske liste, "bez obzira na pritiske i pretnje koje stižu, i potpredsednik Simić i svi članovi će uvek i na svakom mestu nastaviti borbu za srpski narod".

- Od nadležnih organa očekujemo da one koji upućuju ovakve pretnje budu procesuirani, jer se nasilje ne sme tolerisati - izjavili su iz SL.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    9. april 2019 | 11:38

    Jezivo!Lljudi koji su sposobni da prete mozda te poretnje nekda pretvore u dela, zato ih najstrozije kazniti, da im nikada ne padne na pamet da prete.Kako nisu dali zivot Vucicu tako ne mogu ni da mu oduzmu, kazniti na najstroziji nacin!

  • Boki

    9. april 2019 | 13:46

    Mislim da je vreme da se zakon za ovakve ispade promeni tj poostri!!

  • kalina

    9. april 2019 | 11:58

    Sramota, treba najostrije kaznirti svakoga ko preti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA