≫ 

Gebels je mala beba za ovu propagandu protiv nas: Marija Milošević u oproštajnom pismu majci napala srpske medije i dala jedno obećanje (FOTO) (VIDEO)

Nikada više neću dobiti poruku od tebe "Ćao, dušo mamina. Da li si budna?"Zato ne želim više da se probudim - navela je marija u pismu

  • 67
Mira Marković, komemoracija, sahrana Foto: Marko Jovanović

Slobodan Bulatović, koji je bio u braku sa Marijom Milošević, obratio se u ime porodice okupljenima prilikom polaganja urne sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković i pročitao pismo kojim se Marija oprostila od svoje majke. U pismu je Marija oštro napala srpske medije i kako je navela, propagandu protiv njene porodice.

Pismo vam prenosimo u celosti:

Draga mama,

Nikada više neću dobiti poruku od tebe "Ćao, dušo mamina. Da li si budna?"Zato ne želim više da se probudim i da ugledam prazan telefon - telefon za mamu. Bio je to prvo telefon za tatu, pa telefon za mamu... Šta ću sad? Ali ne smem da se ne probudim dok ne završim sve što sam obećala.

Foto: Ivan Čorbić

Pre svega knjigu ću da završim na najbolji mogući način, napisaću predgovor, ovog puta ja umesto tebe i biće crvene boje. " Crvene, crvene ko zastave što su, upleti mi majko dve trake u kosu nek ponosno stoje, na sreću i radost republike moje".

Dakle biće boje kao iz te naše omiljene pesme kad smo bile male za praznik - 29. novembar.

Ali sada, dušo, te naše zemlje više nema i mnogo mi je žao što si odlučila da budeš ovde. Da ti i tata budete ovde sami. Ovde gde Marko i ja nikada nećemo doći.

Foto: Ivan Čorbić

A drago mi je što ne možeš da čitaš sve ovo što od četrnaestog aprila pišu o tebi. Što bi rekao Boban : Gebels je mala beba za ovu propagandu protiv nas usrpskim medijima - pročitao je Bulatović pismo kojim se Marija Milošević oprostila od svoje majke.

Video: Slobodan Bulatović pročitao pismo Marije Milošević

Podsećamo, Mirjana Marković je bila optužena za nekoliko krivičnih dela, a istovremeno je dovođena u vezu sa ubistvima Slava Ćuruvije i Ivana Stambolića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    20. april 2019 | 16:30

    Kolika je samo nepravda naneta ovoj porodici. A zasto? Zato sto Milosevic nije dao na Republiku Srbiju i cuvao njen suverenitet.

  • Djoma

    20. april 2019 | 16:40

    Sada patetika i kuknjava a nisi majku vidjela 17 godina..Pa moga si skoknuti do Moskve ako si imala toliku zelju. Sve kad se sabere, ne znam kako je Slobodan iole normalan bio pored ovakve porodice..

  • Dragan V

    20. april 2019 | 18:19

    Ko smo mi da sudimo njima..Propaganda je ucinila svoje.Milosevici su bar pokusali,da ono teroristicko gnezdo konacno uniste.I kada je bilo samo pitanje dana,pojavio se Jenki sa Nato armadom..Pre 20 god Slobodan je sve predvideo,sta ce se desavati sa Srbijom,Kosovom,privatizacijom..On je bio dobar covek.Nadareno inteligentan,vizionar.Bilo ko da je bio na njegovom mestu,isto bi zavrsio.Mira takodje..Sada ih vise nema,i sada su svi pametni,svako pise istine o njihovom zivotu.Oni isti,koji su mogli da ih vide,jedino na balkonu njihove kuce.A teoreticari zavere,sada imaju priliku da pisu,elaboriraju,ukljuce mastu..Nema niko vise,ko to moze demantovati.Pitanje je,dali i treba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA