Šapićeva izjava o protestu u Borči izazvala lavinu komentara: Danas pokušao dodatno da je objasni, pojedini mu poručuju "nemaš više moj glas"

Predsednik opštine Novi Beograd i lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić digao je puno buke na društvenim mrežama kada je prokomentarisao ovaj događaj

  • 24

Prošlonedeljni protest meštana beogradskog naselja Borča ispred pekare u vlasništvu građanina albanske nacionalnosti, organizovan zbog toga što je jedan od zaposlenih na Fejsbuku objavio fotografiju koja simboliše Veliku Albaniju, izazvao je oštre reakcije i podeljena mišljenja javnosti.

Predsednik opštine Novi Beograd i lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić digao je puno buke na društvenim mrežama kada je prokomentarisao ovaj događaj i poručio da "oni naz izgleda za*ebavaju".

Pored istomišljenika, koji su ga podržali, objavu su preplavile uvrede i kritike na njegov račun, a jedan od njih napisao je da "njegov glas više nikad neće dobiti".

Lider SPAS-a oglasio se danas novim statusom, u kom je "pokušao da objasni stav o situaciji sa pekarom iz Borče" i, kako je rekao, stavi tačku na tu temu, ali je naišao na još oštriju reakciju.

- Razočaran sam vašim, sebičnim i nacionalističkim stavom - bio je jedan od komentara, a bilo je i onih oštrijih, koji su se pitali šta je on kao nacionalista i pristalica četnickog pokreta Draže Mihajlovića tražio svojevremeno u Demokratskoj stranci"?

Video: Protest u Borči zbog albanskog orla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA