Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mihailovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Svetlana

    02. jun 2019 | 07:26

    Dokle komentari?! Ama preuzmite nešto dok još nije kasno!!!

  • mihailovic

    01. jun 2019 | 13:14

    UN R-1244 je jasno definisala da je Kosovo i Metohija deo Srpske teritorije,isti status je definisan postojecim Ustavom Srbije. UN R-1244 je jasno definisala da su jedine oruzane strukture one koje su date UN mandatom a to je KFOR. Srbija da zahteva od UN da se sve albanske OVK oruzane strukture samozvane ”kosovska policija/vojska” razoruzaju i rasformiraju kao i svi paralelni OVK organi vlasti koji su stvoreni po dolasku KFOR-a 1999 na Kosovo i Metohiju a koji su krsenje UN R-1244 i postojeceg ustava Srbije. Otkako su stvorene albanske OVK nelegalne oruzane bande samozvani ”kosovska policija/vojska od tada su poceli upadi,nelegalnu otimacinju i zatvaranje Kosovskih Srba i opsti teror albanskih OVK terorista. Srbija da zahteva da svi zapadni ambasadori koji su stacionirani u juznoj Srbiji Kosovo i Metohija mora da napuste Kosovo i Metohiju jer Srbija vec ima tih zemalja ambasadore u Beogradu. Kosovo i Metohija nije drzava pa da su tamo nelegalno i protivno Ustavu Srbije i UN R-1244 ambasadori zapadnih zemalja. Jedino KFOR je po UN mandatu odgovoran za bezbednost u juznoj Srbiji Kosovo i Metohija. Po odlasku UN KFOR-a ,Srpska vojska i i Srpska policija su jedine legalne oruzane strukture u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji a albanska OVK mora da odgovara Srpskim bezbednosnim strukturama za pocinjene zlocine nad albanskim i nealbanskim stanovnistvom u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji. Srbija u UN da pokrene krivicni postupak protiv svih NATO EU zemalja koje su protivno UN povelje 1999 pocinili ratni zlocin bombnardujuci 78 dana i noci Srbiju. Srbija da zahteva da se KFOR zameni Kineskim oruzanim snagama koje nisu ucestvovale u agresiji 1999 nad Srbijom. Zlocin nikad nezastareva pa ni tuzba i zahtev za obestecenje nu iznosu od 900 milijardi americkih dolara

  • Sneza

    01. jun 2019 | 12:41

    Za bombardovanje su se izvukli na pijanog predsednika...bas sad da vidimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA