≫ 

Stižu nove pretnje Vučiću: Na Fejsbuku objavili umrlicu, policija traga za još jednim tviterašem

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" reagovao je na jučerašnje jezive poruke koje su sa naloga pod nadimkom "Alexandrizam" upućene predsednikovoj deci i napisao je tvit koji je ubrzo potom izbrisao

  • 63
Aleksandar Vucic, umrlica Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC, Facebook/Радош Краљевска Бања Ковиљача

Kako nezvanično saznajemo, posle hapšenja ženske osobe zbog sumnje da je uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića, pokrenuta je istraga i protiv lica koje je sa naloga na Tviteru pod imenom "Marco Jelic" jutros uputilo nove pretnje predsednikovoj porodici, i za njim se intezivno traga zbog ugrožavanja sigurnosti.

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" reagovao je na jučerašnje jezive poruke koje su sa naloga pod nadimkom "Alexandrizam" upućene predsednikovoj deci i napisao je tvit koji je ubrzo potom izbrisao.

A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, pretnje, umrlica, Fejsbuk Na Fejsbuku su osvanule umrlice sa slikom Aleksandra Vučića-Printscreen/Facebook/Радош Краљевска Бања Ковиљача

Ipak, pretnje upućene predsedniku Srbije ne prestaju, pa su jutros na Fejsbuku osvanule umrlice sa slikom Aleksandra Vučića, koje su već nekoliko puta objavljivane na društvenim mrežama.

Na njima piše: "Umro je naš Vučić. Dragi naš Vučiću, neka te anđeli večno čuvaju u sumpornom jezeru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    26. jul 2019 | 19:01

    Ako skoče penzije i plate, prekinuce silne "atentate".

  • Jovan

    26. jul 2019 | 15:39

    Oni koji drugima žele loše i kunu , vratice se kao bumerang, nisu ni svesni toga. Želiš drugome zlo vratice se tebi , sigurno!

  • wef

    26. jul 2019 | 13:58

    ovo mora pod hitno prestati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA