• 7

Držite se Vučića, Dačića i Srpske liste, sve drugo je protiv vas: Palmina poruka Srbima na KiM

Videli ste koliko je teško i Vučiću i Dačiću da svakodnevno lobiraju i bore se za srpske interese kada je u pitanju Kosovo i Metohija - rekao je Marković

  • 7

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković ocenio je da "Srbi sa Kosova i Metohije treba da slušaju šta im kaže zvanični Beograd" i da bi sve srpske partije osim Srpske liste koje bi se eventualno pojavile na narednim vanrednim parlamentarnim izborima u pokrajini bile "protivne interesima srpskog naroda i države Srbije“.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, on je, odgovarajući na pitanja građana Srbije u Kancelariji Jedinstvene Srbije u Paraliji, ocenio da sadašnja opozicija u Srbiji nije ništa dok je bila na vlasti učinila za Kosovo i Metohiju.

- Zvanični Beograd, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nikada neće da napuste Srbe sa Kosova i Metohije. Videli ste koliko je teško i Vučiću i Dačiću da svakodnevno lobiraju i bore se za srpske interese kada je u pitanju Kosovo i Metohija - rekao je Marković.

On je podsetio da je 15 država povuklo ili najavilo povlačenje priznanja jednostrano proglašene takozvane nezavisnosti Kosova i da Priština više nema većinu ni u jednoj međunarodnoj organizaciji gde se odlučuje o Kosovu i Metohiji, kao što su UNESKO i INTERPOL.

- Srbima na Kosovu i Metohiji poručujem: ''držite se Beograda, Vučića, Dačića i Srpske liste, sve drugo je protiv vas'' - istakao je Dragan Marković u Kancelariji Jedinstvene Srbije u Paraliji, gde je razgovarao sa turistima iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore o aktuelnim temama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Darko O.

    Gospodine Palma, Srbi na Kosovu ne veruju nikome sem Bogu, srpskim rodoljubima i Rusima.Niko vise ne moze Srbe ubedjivati sta je istina.

  • BP

    tako su nagovarali i ljude u Krajini da se drže Miloševića pa su im lepo zagorčali život

  • S . M .

    Palma zna da je Dačic pouzdan i siguran partner u vlasti sa Aleksandrom Vučicem. On je dugo u sigurnoj medjusobnoj podršci SPS-JS. Dačic ga nikada nije ostavio dobijao je i vise nego što je njegov udeo u predizbornoj koaliciji SPS-JS. Imaju iskrenu saradnju,Palma ističe Dačica kao lidera ove koalicije.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima