Skat kod Stefanovića u oproštajnoj poseti: Saradnja u borbi protiv kriminala na visokom nivou

Dvojica sagovornika istakla su da dosadašnja saradnja u oblasti unutrašnjih poslova, koja je dala konkretne rezultate, predstavlja važan segment u ukupnim odnosima dveju zemalja

  • 6
Nebojsa Stefanovic, Kajl Skat Foto: MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skata.

Ministar Stefanović i ambasador Skat su ocenili da je saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i agencija za sprovođenje zakona SAD u proteklom periodu bila na visokom nivou, posebno u oblasti borbe protivnarkotrafikinga, organizovanog kriminala i terorizma.

Dvojica sagovornika istakla su da dosadašnja saradnja u oblasti unutrašnjih poslova, koja je dala konkretne rezultate, predstavlja važan segment u ukupnim odnosima dveju zemalja.

Nebojsa Stefanovic, Kajl Skat Kajl Skat u oproštajnoj poseti kod Nebojše Stefanovića - Foto: MUP Srbije

Ambasador Skat se zahvalio pripadnicima MUP-a Republike Srbije na profesionalnosti i saradnji, dok je ministar Stefanović izrazio očekivanje da će se ona nastaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    23. septembar 2019 | 17:13

    Pa srbija ima kriminalce za izvoz cemu vi pricate?

  • Ivan

    23. septembar 2019 | 17:56

    Imali veceg kriminala od Kosovskog i vece podrske terorizmu! SAD podrzavaju ÙCK koja se nalazila na njihovoj listi teroristickih organizacija! Covece drzavu im stvorili!

  • Drekavac

    23. septembar 2019 | 14:20

    A otkad se ovaj oprasta, sad ce redom sa svima da krene od kuce do kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA