• 36

Mladi iz SzS hteli da odgovore SPS-u za vraćanje fotelje, ali im je stigao neočekivani odgovor

Kako je rekao, Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije, predstavnici SzS su došli da provociraju, pa su gratis dobili i Zakon o radu i Zakon o privatizaciji iz 2001. godine

  • 36

Socijalistička omladina Srbije je, na 19. godišnjicu od 5. oktobra, vratila fotelju koja je tada ukradena, a pripada Narodnoj skupštini Srbije. Kao odgovor na ovaj potez mladih socijalista, njihove kolege iz Savez za Srbiju su danas njima hteli da uruče zejtin, šećer i hleb, ali su dobili neočekivani odgovor.

Mladi Saveza za Srbiju kao odgovor na vraćanje ukradene fotelje u Narodnu skupštinu od strane Socijalističke omladine Srbije došli su ispred SPS-a da donesu zejtin, šećer i hleb, koji su tokom devedesetih godina prošlog veka bili povremeno deficitarni artikli.

Ipak, mladi iz SPS su imali neočekivan odgovor.

Kako je rekao, Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije, predstavnici SzS su došli da provociraju, pa su gratis dobili i Zakon o radu i Zakon o privatizaciji iz 2001. godine.

- Ova dokumenta su dobili uz poruku da to što su doneli nama odnesu radnicima i njihovim porodicama koje su njihovi politički lideri ostavili bez posla - istakao je Marković.

Kako je sve izgledalo na Studentskom trgu, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dakki

    Ovi iz SZS ne znaju sta hoce vise.

  • sreten

    Ovi iz SZS ne znaju sta hoce vise.

  • Milan

    Ko je to mlade ima SZS? Jel se vi to šalite.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima