Penzionisani vojvođanski političar ponudio savez Miroviću?

Ne zna se tačno da li Mirović prihvatio jer je i sama ponuda začudila poznavaoce prilika s obzirom na to da se njih dvojica kada je politika u pitanju ne slažu

  • 1
Igor Mirović Živan Berisavljević Foto: Nikola Tomić, Wikipedia/Dr.markuss

Penzionisani vojvođanski političar Živan Berisavljević posetio je predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića u nekoliko navrata ove godine i, kako se u kuloarima Banovine saznaje, ponudio svoje usluge pokrajinskom premijeru, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Ne zna se tačno da li Mirović prihvatio jer je i sama ponuda začudila poznavaoce prilika s obzirom na to da se njih dvojica kada je politika u pitanju ne slažu.

Berisavljević, prema izjavama dobro obaveštenih ljudi u vojvođanskoj vlasti, želi tako da se vrati u politiku. Ostaje da se vidi kada će ovaj savez biti obelodanjen i da li Berisavljević dolazi sam.

Podsećanja radi, Berisavljević je u vreme komunizma bio ministar kulture Srbije, ambasador SFR Jugoslavije u Londonu i visoki funkcioner u vreme kada se Vojvodina zamalo otcepila od Srbije.

Od tih vremena zbog svog autoritarnog stava, Berisavljević je bio poznat pod nadimkom "Berija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA