Mlada Vojvodina poručila Vojvođanskom frontu: "Samo vas posmatramo"

Na ulazna vrata je zalepljen beli plakat na kojem je crvenim slovima ispisana poruka, a u potpisu Mlada Vojvodina i petokraka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika alex roth
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • alex roth

    23. decembar 2019 | 19:00

    svi ti koji srpske pokrajine : srem,banat i backa nazivaju "vojvodina" su preostale pro palice,vazalni agresori,koji propagiraju titovo rasturanje i prekrstavanje srpskih pokra jina novim imenima sto je i dovelo do nasilnog ratnog udara na srbiju i sadasnje udare na ostatak srpske populacije.ti antisrpski elementi su placenici zapadne alijanse na pu tu stalnih udara na srbiju ako su nekada i rodjeni kao srbi ili bar njihovi pretci oni su sada glavna udarna banda protivnika srpskog naroda.

  • Jaca

    22. decembar 2019 | 20:10

    Ma, kakva, bre, Mlada Vojvodina, Vojvodjanski front, kakav Memorandum.?!? Ko ste vi da idlučujete i odvajate me od Srbije?! NEMA ŠANSE!!! Propalitet ste vi koji se ništa ne pita!

  • alex roth

    22. decembar 2019 | 19:51

    titova diktaturska promena vekovnih imena srpskih teritorija je planirano rasturanje srpske teritorije vec odavno planirano od strane verskih,politickih,agresivnih,orga nizacija.pokrajine:srem,banat i backa su u tom antisrpskom udaru pretvorene u "voj vodinu" po volji unistitelja koji je takodje promenio juznu srbiju u "makedoniju" i os tale srpske pokrajine proglasio nezavisnim,slobodno upravnim odvajanjem od mati ce srpske populacije,kao bosna i hercegovina,kosovo,slovenija,hrvatska ( koju je i prosirio i zaboravio na dalmaciju).sve je dokaz brutalnih priprema udaru na sadasnje teritorijalno stanje srpske populacije.celokupna desavanja srpskoj populaciji od zavresetka II sv.rata pa do danas je teski period za srbe jer medjunarodna pravda je sve te udare bez ikakvog negativnog reagovanja,svojim cutanjem,jednostavno potvrdila.poznato je koje agresivne sile stoje pozadi sistematskog unistavanja srps ke populacije ali one i dalje vrse svoj bedni posao protivu srpskog naroda,cast tim drzavama koji ne pripadaju tim vazalima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA