Mlada Vojvodina poručila Vojvođanskom frontu: "Samo vas posmatramo"

Na ulazna vrata je zalepljen beli plakat na kojem je crvenim slovima ispisana poruka, a u potpisu Mlada Vojvodina i petokraka

  • 17

Organizacija Mlada Vojvodina zalepila je plakat "Samo vas posmatramo" na ulazna vrata u prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Sadu.

Na ulazna vrata je zalepljen beli plakat na kojem crvenim slovima piše "Samo vas posmatramo", a u potpisu Mlada Vojvodina i petokraka.

- Šta radite?!? Zašto u romingu potpisujete Memorandum? Jednu šansu imate! Nema odustajanja. Borba do kraja! #Vojvodina Republika! - napisala je Mlada Vojvodina u objavi koja je, kako su rekli, namenjena LSV-u i Vojvođanskoj partiji.

Sličnu objavu postavili su i na svoj profil na Instagramu.

LSV i Vojvođanska partija potpisali su, sa još šest partija i organizacija iz Vojvodine, Memorandum o budućnosti Vojvodine, u ponedeljak u Beogradu.

Oni su formirali koaliciju Vojvođanski front, koja se zalaže za široku autonomiju Vojvodine u okviru Srbije, za ulazak Srbije u EU i u NATO, a protiv srpskog nacionalizma.

Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim gerilskim akcijama, a u javnosti se oglašavala i putem drugih grafita, plakata i saopštenja za javnost, sa naglašenim stavom da Vojvodina treba da bude republika.

(Telegraf.rs/Autonomija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johny

    22. decembar 2019 | 14:27

    Otvoreno krše Ustav. Zašto se ne procesuiraju?

  • CojaNormala

    22. decembar 2019 | 14:17

    Ko su ovi??? Hahaha cuj vojvodina republika 😁😁😁

  • Мика

    22. decembar 2019 | 14:28

    Они би у НАТО, а залажу се за мир? Да неће можда своје синове да шаљу у Авганистан, или на оне које им Америка одреди? Све сам офуцани лезилебовић и нерадник се удружио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA