• 61

Bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet: Vučić čestitao Božić Putinu

- U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast - naveo je Vučić, između ostalog, u čestitki

  • 61

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

- Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći. Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima - naveo je Vučić u čestitki Putinu.

- U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Predsednik Srbije je božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu, saopštila je Služba za saradjnu sa medijima predsednika Republike.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Nikoletka

    Da se u vremenu koje ima neprolazne vrednosti za hriscanski pravoslavni svet spajamo i utvrdjujemo svoju ljubav i postovanje.Rusija je nezamenljiva u toj saradnji i prijateljskoj pomoci.

  • Maraja

    Bozic nas podseca na neprolazne vrednosti, sve ono sto nam je sveto i vazno u zivotu, na razumevanje i postovanje izmedju nasa dva bratska naroda.

  • Janko

    Nastavljamo da unapredjujemo odnose sa bratskom nam Rusijom. Srecan Bozic svim pravoslavcima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima