Brnabić: Ako nema novih barijera možemo za pregovarački sto, Beograd nema problem s tim

Mi zaista želimo i to je u našem interesu, da nastavmo što pre dijalog između Beograda i Prištine - rekla je predsendica Vlade Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Toma M.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Toma M.

    07. jun 2020 | 16:52

    Lepo rece Premijerka Ana Brnabic, ako su iskreni Srbija je spremna na dogovor iz obostrana uvazavanja!? Uvazena Premijerka je to isto isticala i pre mnogo meseci, sa sto i razgovori do realnog ishoda?! Ali i devojku kvari?! Vrhunska CG, prezubljuje svoje mogucnosti Izmenile su se OKOLNOSTI?! Nije vise Srbija kao sto je bila, nju sada mnogo vise, brze i bolje cene u svetu?! A, prst na celo, hitno treba da stave,, odgov orni,u CG, prvi su priznali vestacku torevinu,Kosovo, drugo, oni su brze bolje Referendumom se odvojili od Srbije,kao velicina kraljevackog regiona.?! TRECE, zaboravljaju da se njihovi studenti besplatno skoluju u Srbiji i povlascenim boravkom u studentskim domovima?! I najnovije, CG zeli da prisvojii srpske svetinje i njihovu imovinu vekovima srpsku!!! Zaboravljaju da njihovi krimosi decenijama, haraju Srbijom, u svim sverama zivota da ne nabrajan jer su toliko ozlogasene da me je sram pomenuti.!! Hvala Bogu nada Drzava je se vec uhvatila u kosta sa kriminalcina i polako ih cisto i nedozvoljava ulaska u Srbiju i tek ce biti jos Zakonskih mera?! Tija voda breg roni!?

  • Lazar

    07. jun 2020 | 16:33

    Nema podele, delite vašu kuću Kosmet nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA