≫ 

"Na Vidovdan se sve vidi, videće se i ko je izdao Kosovo": Vučić o KiM i ostalim aktuelnim temama

Ja kažem da se to neće desiti i džaba su izjave Avdulaha Hotija, a da li će nama biti lako, to ćemo tek da vidimo - istakao je Vučić

  • 11
Aleksandar Vucic Printskrin: TV Pink
Aleksandar Vucic Printskrin: TV Pink

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je u specijalnoj emisiji na televiziji Pink u kojoj je imao završno obraćanje pred Republičke izbore, a sa njim su bili i premijerka Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

- Ja nisam došao ovde da kažem da je sve lako i idealno. Boriću se žestoko za Kosovo, mnogo više nego onih kojima su usta bila puna junačenja. Najvažnije je da se ljudima kaže istina - istakao je Vučić i dodao da nije sve divno i da sve što se desi u nedelju.

Lider SNS je rekao da u utorak već u utorak putuje za Moskvu na Paradu pobede, a da ga već nakon toga odlazi u Vašington.

- Na Vidovdan se uvek sve vidi. Tako da će moći da vide ko je izdao Kosovo. Ja kažem da se to neće desiti i džaba su izjave Avdulaha Hotija. Da li će nama biti lako, to ćemo tek da vidimo - istakao je Vučić.

O izborima

Govoreći o izborima, koji se održavaju u nedelju, predsednik je rekao da će svi članovi biračkog odbora imati maske.

- Dođete, glasate, izađete, nema potrebe za zadržavanjem. Ko želi da uzme masku, može. Važno je da uprkos slabijim simptomima svi na biračkim mestima imaju maske i svu zaštitnu opremu. Važno je da se ponašamo odgovorno i da izađemo na izbore - kaže Vučić.

Republički izbori održaće se u nedelju 21. juna 2020. godine, a večeras od ponoći počinje izborna tišina.

O putevima i novim investicijama

Tema koja se povela bila je o putevima koji su izgrađeni.

- Ulagali smo mnogo, posebno u Južnu i Zapadnu Srbiju. Ostaje nam mnogo da uradimo na istoku Srbije. Mi smo gledali ponovo finansije naše da produžimo saobraćajnicu od Požege do Užica, pa da idemo autoputem ka Višegradu - istakao je Vučić.

Predsednik je podsetio na velike projekte koji se očekuju u budućnosti, među kojima je istakao da će se raditi autoput do Požarevca, pa brza saobraćajnica do Velikog Gradišta, a odatle do Golubačke tvrđave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prile

    18. jun 2020 | 22:51

    Вучићу Бог те Благословио.

  • Kinez

    18. jun 2020 | 22:30

    Krajnji ce sud sve stici...

  • 011

    18. jun 2020 | 22:19

    ja mogu da vam kazem da je najbolje priznati sta je moguce prije i da se pocinje da se zivi mormalno jer Kosovo izgubljeno za vekova i vekova prema tome treba da se kaze narodu bila velika greska 1981 kada nije reseno tada i sad tu nema vise prostora za dalje.pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA