Dačić o hapšenju ispred Skupštine: "Lice koje je privedeno nema nikakve veze sa SPS"

Lider socijalista je poručio da nadležni organi moraju da reaguju i hapse odgovorne, bez izuzetaka

  • 1
Ivica Dačić Foto: Marko Jovanović

Reagujući na hapšenje sina Petra Škundrića, dugogodišnjeg funkcionera SPS, koji se prilikom privođenja pozvao na predsednika Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića, lider socijalista kaže da su on i ta stranka među prvima isto veče najoštrije osudili divljanje huligana, nasilni upad u Skupštinu Srbije i napad na policiju.

- Odmah smo rekli da to nema nikakve veze sa epidemijom korone, već je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. Zahtevali smo najoštriju reakciju nadležnih organa i hapšenje huligana. To važi za sve, bez izuzetaka. Vladimir Skundric nema nikakve veze sa Socijalističkom partijom Srbije i treba da snosi sve zakonske posledice - poručio je Dačić.

Podsetimo, pri pokušaju upada u Skupštinu večeras je uhapšen Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra rudarstva i energetike i bliskog saradnika Ivice Dačića.

Vladimir Škundrić uhapšen je zajedno sa grupom huligana koja je lomila prozore na zgradi Skupštine. Imao je masku i bejzbol palicu kod sebe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    11. jul 2020 | 08:34

    Sta je vazno ciji je sin, Skundricev ili bilo ciji, Zakon je za sve isti?! Elementarna kultura se nosi iz kuce?! Ali ako kultura nije ponenta iz kuce, postoji vaspitana mera, bas kada krse Zakon!! E, tu stupa na scenu nasa policija i svaka joj cast, pogotovo u poslednja tri dana kada huligani ne prezaju nizacim, pa ni za zivote bas tih policajaca?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA