≫ 

Srbi sa Kosova i Metohije transparentom zahvalili Trampu na podršci

Na Brnjačkom mostu je osvanuo transparent sa porukom na engleskom "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir"

  • 15

Video: Srbi sa Kosova: Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir!

Srbi na severu Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu koji povezuje Beograd i Prištinu i na brani jezera Gazivode postavili velike transparente kojima su predsedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u našem regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

Na mostu je osvanuo transparent sa porukom na engleskom "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir", a poruka na brani jezera Gazivode je još sažetija i glasi "Jezero Tramp".

Podsećamo u Vašingtonu je 4. septembra potpisan sporazum Beograda i Prištine o normalizaciji ekonomskih odnosa, a u prisustvu predsednika SAD Donalda Trampa, koji je okarakterisan i kao istorijski sporazum dve strane. Njegova realizacija već je započela otvaranjem kancelarije američke Međunarodne razvojne finansijske korporacija (DFC), pre dva dana u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zico

    24. septembar 2020 | 18:03

    Hahahahaha kakvi smo mi likovi , sad nam odgovara Amerika , niko ne pominje bracu ruse i kineze

  • korona bajka

    24. septembar 2020 | 19:27

    ne zaboravimo 1999. Hvala

  • slađa

    24. septembar 2020 | 19:27

    Ne brukajte se sa ovim nakaradnim transparentima na Gazivodama. Srbija nije Diznilend, a vi što se slikate sa albanskim tajkunima na jahtama valjda niste Šiptari. Ili jeste. Umesto da slavite prvo hapšenje jednog od čelnika OVK , vi izigravate idiote u stilu Miloševićevih poklonika na mostovima dok su narod zasipale bombe 1999.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA