≫ 

Predsednik Vučić čestitao dan BIA

Vučić se u sedištu Agencije sastao sa šefom Bratislavom Gašićem i vrhom BIA, a tom prilikom razmenjeni su i pokloni

  • 10

Danas je u prostorijama Bezbednosno-informativne agencije obeleženo 121. godina od osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a svečanosti je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Sa čuvarima srpske bezbednosti i sigurnosti. Čestitam svim pripadnicima BIA njihov dan, sa željom da zauvek zapamte činjenicu da imamo samo jednu otadžbinu - Srbiju i da uvek budu na njenom braniku - napisao je Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Predsednik se u sedištu Agencije sastao sa šefom Bratislavom Gašićem i vrhom BIA. Vučić i Gašić su najpre položili venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika Agencije, nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili prisutnima.

Predsednik Vučić zahvalio se pripadnicima Agencije na uloženom trudu i radu i istakao je da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu.

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije. Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika, dalje unapređivao. Naglasio je da je uveren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

Takođe, ovim povodom, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    17. oktobar 2020 | 20:00

    Sa duznim postovanjem BIA, je poslednjih godina pokazala i dokazala svoje strucno postojanje. Najpre, u ocuvanju bezbednosti nase Drzave. Protekle 151 godine, su godine koje pokazuju ocuvanju Drzavnosti, naroda i materijalnih dobara.! Posebno strucan kadar iskazao se u poslednjih nekoliko godina na izvanrednim akcijama,gde mogu da zavide i svetske Agencije?! Ton tom velikom uspehu strucnog rada, mora se priznati i vicnom coveku direktoru BIA Bratislavu Bati Gasicu!!!

  • Miki

    17. oktobar 2020 | 14:47

    Kad se setim drona na jna...

  • pero

    17. oktobar 2020 | 15:32

    BIA ok ali bez preobucenih komunista da budemo demokratska zemlja ako Bog da.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA