RAT GRAFITIMA U NS: "Srbi marš iz Vojvodine, živeo Pavličić" u blizini sedišta SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad je saopštio da su se pojavili grafiti mržnje u blizini sedišta odbora

  • 1

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad danas je saopštio da su se u neposrednoj blizini sedišta tog odbora pojavili grafiti mržnje.

Kako se navodi u saopštenju, ispisani su grafiti sledeće sadržine: "Vojvodina republika" i "Srbi marš iz Vojvodine, živeo Pavličić".

Podsetimo, nepoznati počinioci su juče u novosadskom naselju Veternik ispisali su grafit "Čanak ustaša", uperen protiv predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

Prethodno je na zgradi Filozofskog fakulteta osvanuo grafit: "Pavličiću ustašo. Gotov je. Sledeća je Vojvodina", a sa zgrade je nestala i tabla sa nazivom Ulica dr Zorana Đinđića.

U Novom Sadu već nedeljama traju pokušaji Srpske napredne stranke da obori aktuelnu vlast, predvođenu Demokratskom strankom i gradonačelnikom Igorom Pavličićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    4. septembar 2012 | 23:55

    Poludeo narod. Realno i treba da nam se čekam svetlo smeje, da naš ucenjuje i smatra kako naš smatra. Bolje i ne zaslužujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA