≫ 

Preminuo dugogodišnji predsednik opštine Ljig: Miodrag Starčević izgubio bitku sa korona virusom

Sahrana i primanje saučešća obaviće se u nedelju, 20. decembra 2020. godine u kapeli na groblju Ljig -Babajić od 11 časova

  • 3
Miodrag Starčević Foto: Rina.rs/Privatna arhiva

Nakon kraće bolesti i borbe sa virusom kovid-19, noćas je u svojoj sedamdestoj godini preminuo Miodrag Starčević - Mikile, dugogodišnji predsednik i kasnije zamenik presednika Opštine Ljig, predsednik SO Ljig, narodni poslanik i funkcioner SPS.

Završio je Ekonomski fakultet, pre obavljanja političkih funkcija bio je direktor poslovnice Banca "Intesa" u Ljigu i drugih preduzeća. Ove funkcije obavljao je u više mandata. Poslednja funkcija Zamenika predsednika Opštine Ljig prestala mu je 18. avgusta 2020. godine. Bio je oženjen i otac dvoje dece.

Od njega se oprostio i Dragan Lazarević, predsednik opštine Ljig i dugogodišnji kolega rečima.

- Jedno veliko hvala za svu podršku, kolegijalnost, prijateljstvo i za sve što si uradio za naš Ljig. Večno ću pamtiti tvoje reči i savete koje si mi davao - napisao je Lazarević.

Sahrana i primanje saučešća obaviće se u nedelju, 20. decembra 2020. godine u kapeli na groblju Ljig -Babajić od 11 časova.

(Telegraf.rs/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA