Karić se podsetio zvanične posete Republici Koreji i aktivnosti srpske delegacije

Kako je izvestio tada je razgovarano o unapređenju parlamentarnih odnosa, kao i ukupnih bilateralnih odnosa dve zamlje i mogućnostima daljeg razvoja ekonomske saradnje

  • 0
Dragomir J Karić Foto: Instagram/dragomirkaric

Narodni poslanik Dragomir Karić, podelio je na svom zvaničnom Instagram profilu objavu i izvestio o aktivnostima srpske delegacije kada je 2019. godine boravio u zvaničnoj poseti Republici Koreji, a na poziv tamošnjeg predsednika Narodne skupštine Hi Sang Muna.

Kako je izvestio tada je razgovarano o unapređenju parlamentarnih odnosa, kao i ukupnih bilateralnih odnosa dve zamlje i mogućnostima daljeg razvoja ekonomske saradnje.

Predsednici dva parlamenta, tada je predsednica bila sadašnja ministarka kulture Maja Gojković, potpisli su Memorandum o razumevanju u cilju razvoja bliskih i prijateljskih odnosa i intenziviranja saradnje na najvišem parlamentarnom nivou, između parlamentarnih odbora i grupa, delegacija u međunarodnim organizacijama, kao i između stručnih službi dva parlamenta.

Kako je naveo Karić tokom posete delegacija je obišla i "LS grupu" gde je sa predsednikom iste Kristoferom Kuom  i sa predsednikom Izvršnog odbora kompanije "Jura" Ohm Dae Jelom razgovarano o ekonomskoj saradnji i investicijama ove kompanije, a obišli su i kompaniju "Hjundaji".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA