Spremne teme za sastanak balkanskih lidera u Briselu, moguć razgovor o non-pejperima

Na već tradicionalnoj večeri šest lidera regiona sa šefom diplomatije EU biće razmotrena celokupna politička situacija na Balkanu

Komentari

  • mihailovic

    13. maj 2021 | 10:04

    Niko nema u vladi Srbije mandat od naroda Srbije da nelegalno i neustavno pregovara o pedlju teritorije juzne Srbije celog Kosova i Metohije. Nek se Srbija spremi u vojno-tehnoloski-ekonomski blok u ODKB,vojne ODKB baze na celom Kosovu i Metohiji i istovremeno u UN a ne u Briselu politicki zahtevati zajedno sa ODKB da Nato EU okupacione vojne snage koje su u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji od 1999-2021+ trajno napuste juznu Srbiju istovremeno ODKB vojne baze ih zamenjuju uz paralelni proces vracanja svih bezbednosnih snaga Srbije na svoju 22 godine okupiranu juznu Srbiju Kosovo i Metohiju... Paralelno sa tim sve granicne prelaze izmedju centralne i juzne Srbije koje je uspostavio Nato EU okupator sravniti sa zemljom..... Albanci na Kosovu i Metohiji imaju svoju Albaniju ako nezele ziveti u Srbiji ali pedalj Srpske zemlje nemogu poneti sa sobom.Kosovo i Metohija cela je Srbija !

    • 13. maj 2021 | 10:11

      nikolas

      @mihailovic

      SVE STE UPRAVU GOSPODINE ALI KOD NAS U GENERALSTABU SEDE NATO OFICIRI- NASI PRIJATELJI OKUPATORI SRBIJE!!!

    • 13. maj 2021 | 10:19

      mihailovic

      @mihailovic

      @Nikolas..... Sve to znam postovani gospodine ali verujem u Boga i da ce jednog dana svi odgovarati ko je dozvolio da Nato EU okupator oficiri sede u Beogradu i imaju kancelariju ,svi ce do jednoga koji su odgovorni za izdaju Srbije pred narodom Srbije i vojnim prekim sudom poloziti racune pitanje je samo vremena. Niko od Srbije nece praviti prostitutke javnu kucu za izivljavanje nad narodom Srbije ! Vecinska Srbija se neprodaje za saku dolara ni po koju cenu !

  • nikolas

    13. maj 2021 | 09:56

    ONI ZELE VELIKU ALBANIJU A MI EU ALI OD TOGA NISTA NECE BITI NI DO KRAJA VEKA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA