≫ 

Edi Rama sutra na Kosovu

Rama u Prištinu dolazi iz Njujorka gde je učestvovao na Generalnoj skupštini UN

  • 17
Angela Merkel i Edi Rama

Foto: Tanjug/AP

Albanski premijer Edi Rama boraviće sutra na Kosovu gde će, kako je najavljeno sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija razgovarati o tenzijama na severu KiM, ali i o inicijativi Otvoreni Balkan.

Rama u Prištinu dolazi iz Njujorka gde je učestvovao na Generalnoj skupštini UN, a tokom boravka na Kosovu sastaće se sa premijerom Aljbinom Kurtijem kao i sa liderima tri opozicione stranke, prenosi Zeri.

Prištinski mediji prenose da nije u planu sastanak premijera Albanije sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, ni sa predsednikom parlamenta Glaukom Konjufcom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nedajte se braco Srbi

    26. septembar 2021 | 22:33

    Uz vas smo. Pozdrav iz Republike Srpske!

  • DARKO 100%

    26. septembar 2021 | 21:58

    On da je pravi drzavnik nebi sme da se mesa a ni ti da dolazi na Kosovo i metohiju gde nije nista reseno i gde su tenzije pojacane konstantno,golub pismonosa sa novim zadacima i instrukcijama

  • mihailovic

    27. septembar 2021 | 00:10

    ""Rama u Prištinu dolazi iz Njujorka gde je učestvovao na Generalnoj skupštini UN""________________ Ova poseta Albanskog predsednika je krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije jer juzna Srbija Kosovo i Metohija je Srpska teritorija i nemoze Albanski predsednik da ulazi i izlazi u Srbiju bez dozvole vlade Srbije u Beogradu. Vlada Srbije mora da ulozi protest u UN ulaskom stranih predsednika u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji koja je privremeno po protektoratom UN. Ovo se odnosi i na nelegalne strane ambasade na Kosovu i Metohiji koje su najgrublje krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije . Sve strane zemlje moraju da imaju samo jednu ambasadu a one su u Beogradu. Da vlada Srbije ne zatvara oci pred ovim najgrublje krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije i da zahteva u UN da se strane ambasade zatvore na Kosovu i Metohije kao i zabrana ulaska stranih predstavnika koji nisu UN osoblje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA